17. jan 2013 13:23
Mene pa vedno znova razjezi, ko POP tv, tako na hitro konča filme. Sploh pri takih razneženih, kot je bil včeraj
Euphoria
17. jan 2013 13:23
Mene pa vedno znova razjezi, ko POP tv, tako na hitro konča filme. Sploh pri takih razneženih, kot je bil včeraj
Euphoria
17. jan 2013 14:24
Nekaj dni nazaj sem na SLO2 gledala "Seraphine".
Ne vem, je "kriva" izredna Yolande Moreau, vsebina, režija...., ampak vtis ne pojenja.
lp
mzm
17. jan 2013 20:54
SUZANAZ je napisal/a: |
Beležnice pa nisem gledala, ker mi Sparksove knjige sploh niso všeč. |
hvala za namig, da obstaja tudi knjiga. jaz sem film gledala ža drugič, ampak ker imam spomin skoraj to kot Allie, me to ni motilo.
18. jan 2013 7:43
Tudi jaz sem začela gledati Beležnico, že tam do dobre sredine sem porabila par robčkov, ampak nisem videla konca.
No včeraj sem potem prebrala kaj vse se je v filmu še zgodilo in samo pri branju sem si predstavljala, pa malo imela solzne oči.
Nekje ga moram dobiti in ga v celoti v miru pogledati.
alxteam
18. jan 2013 17:49
mišzmoke je napisal/a: |
Nekaj dni nazaj sem na SLO2 gledala "Seraphine". Ne vem, je "kriva" izredna Yolande Moreau, vsebina, režija...., ampak vtis ne pojenja. lp mzm |
Oh ja. Simplement parfait!
paulinne, tudi z žigosanimi znamkami smo lahko dobrodelni
2. feb 2013 19:48
Danes bo SLO 2 ob 21:40 češki film Kolja.
Priporočam ga vsem, ki jim ni odveč malo človeške topline in optimizma (pa ostalim tudi )
lp
mzm
2. feb 2013 20:27
Jaaa, ta film je super!!! Ko sem ga prvič gledala, sem mislila, da bo zatežen do amena. Ampak je tako prisrčen, topel, na trenutke prav humoren....... Tudi jaz priporočam! Na klasik tv je pa danes (že teče) dobri, stari Tko pjeva, zlo ne misli - tudi fajn za pogledat !
lp
cervus
2. feb 2013 22:36
Včeraj petstotič gledali Tko pjeva zlo ne misli, čeprav ga imamo tudi na cedeju); Koljo danes gledamo tretjič ai četrtič (češki filmi so mi itak biiod nekdaj všeč).
Danes pa glesdaa tudi Pijevo življenje. Eden najlepših filmov zadnje čase.
mamamia
3. feb 2013 0:07
Reno vam priporočam dokumentares Jiro Dreams of suhi. (Čeprav biti vajenec 10 let je po moje eno samo preseravanje).
Vanja
3. feb 2013 6:40
Danes si bom privoščil nedeljsko razvajanje ob PERFEKTNEM KOSILU in prebiranju dnevnega časopisja/revij, pri čemer bo popoldan namenjen gretju kavča in gledanju 2 dobrih in classic filmov-->
Vroča sedla (Mel Brooks)
http://www.youtube.com/watch?v=iLNQv19YpG4
in
Doktor Živago
http://www.youtube.com/watch?v=wAWrXTn5Www
Hjooo, slednjega se veselim kot da bi ravnokar prišel v kino. Te stare klasike so moja rak i rana. OBOŽUJEM JIH!!! Od Kleopatre pa vse mimo BEN HURA, Planeta Opic...uaaa
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gnetemo, pečemo in jih že jemo
Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom