14. jan 2009 11:05
Zdaj sem se spomnila, pri katerem filmu sem se cmerila do onemoglosti: Tek za zmajem. Se dobi tudi knjiga.
Mamamia
mamamia
14. jan 2009 11:05
Zdaj sem se spomnila, pri katerem filmu sem se cmerila do onemoglosti: Tek za zmajem. Se dobi tudi knjiga.
Mamamia
mamamia
14. jan 2009 11:30
mamamia je napisal/a: |
Mamamia mamamia |
14. jan 2009 11:40
Jaz sem se pa dosedaj najbolj razjokala ob filmu Non ti muovere, par let nazaj na LIffu, v nabito polnem kinu. Se mi zdi da nisem bila edina, ki sem šla z razmazano maskaro pod očmi ven iz dvorane
saša
14. jan 2009 11:45
spagon je napisal/a: |
Jaz sem se pa dosedaj najbolj razjokala ob filmu Non ti muovere, par let nazaj na LIffu, v nabito polnem kinu. Se mi zdi da nisem bila edina, ki sem šla z razmazano maskaro pod očmi ven iz dvorane[solze][solze][solze] saša |
14. jan 2009 11:51
A ne, da je tale, Spagon? http://uk.youtube.com/watch?v=urKq17C4USg Ma ne zdaj jokat. mamaF - Mojca
14. jan 2009 11:55
MamaF, ja to je ta film. Italia je prostitutka. fresh
14. jan 2009 12:25
To je to mamaF! Men je to tako lep film! Pa Penelope je tu tako....no ni ravno lepa, ampak mi je vseeno lepa
saša
14. jan 2009 12:31
Men se dons tko jooooka.... Vendelina jr.
14. jan 2009 12:44
Joooooooj pa ko sem bila majhna sem se zmeraj zjokala pri živalskih filmih ala Lassie pa Benji. Ker ti kužki so tako pametni, pa zvesti, pa take žalostne očke imajo, pa zmeraj dajo skoz življenje celga vraga, na koncu je pa vse tako kot je treba in oni so heroji!
saša
14. jan 2009 14:27
spagon je napisal/a: |
To je to mamaF! Men je to tako lep film! Pa Penelope je tu tako....no ni ravno lepa, ampak mi je vseeno lepa [joj] saša |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižek s piščancem in zelenjavo
Pašta s pivom in slanino