Samohodni pralni stroj :)

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

3. mar 2008 22:12

Pri nas so šli ležaji, boben ni bil več v redu fiksiran, se pravi vsega po malem.

Loni Makaroni

nola  

član od: 25.1.2006

sporočila: 3112

4. mar 2008 3:27

Moj je tudi potnik.

Dokler ni parkiral pred vrati, tako da smo imeli resne težave preden smo jih odprli, mi je bilo vseeno, ker stanuje v prostoru izven hiše.

Potem sem okrog njega napeljala vrv (sidrno za srednje velike čolne) in zdaj se giblje v tem  okviru.

Sporočilo je spremenil(a) nola dne 04. mar 2008 04:59:00

helgula  

član od: 21.4.2006

sporočila: 551

4. mar 2008 8:11

Tudi moj Candy se vsake toliko časa poskuša sprehoditi po kopalnici in takoj ko opazim takšne premike ukrepam. Dobro mu očistim nogice in temeljito počistim prah s tal pod nogicami in zadeva je za nekaj časa rešena - dokler se spet ne nabere prah. helgula

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

4. mar 2008 11:01

Včasih so bili na vrvici psi, po novem pa bodo to pralni stroji riba-ribica

ycrna  

član od: 29.7.2006

sporočila: 748

4. mar 2008 11:18

bivsamiska da nisi ti moja soseda vsak dan slišim njen pralni stroj kako pleše po kopalnici...sam čakam, da se bom eno jutro zbudila z njenim pralnim strojem v moji kopalnici :) ycrna

bivsamiska  

član od: 23.8.2006

sporočila: 47

4. mar 2008 11:34

Ycrna, saj to me skrbi. Živim v bloku, pa itak soseda marsovce vidi (kadar ni v Polju :(( ). Ste me pa ful nasmejale z odgovori. Mogoče počakam še toliko, da vidim, če bo res šel stroj perilo obesit, he he, v nasprotnem primeru bom pa poklicala servis. Se mi zdi, da je res kakšen kviht dol padel. imejte se lepo :)

daga  

član od: 18.5.2007

sporočila: 1412

4. mar 2008 12:45

Po moje je najboljše, da pokličeš servis. Če boš predolgo čakala, se bo okvara samo povečevala in se ga potem res ne bo dalo popraviti. PS. T Tudi meni je nekoč plesal, a ga je mož ukrotil. Kriv je bil pa amortizer bobna. daga

ferda  

član od: 1.10.2003

sporočila: 280

4. mar 2008 13:06

živio tudi meni ste pomagali vsaj malo, ker imam tudi jaz tak pralni stroj.ste mogoče pomislili da bi mogoče vsi ti pralni strojoi ki se hočejo sprehajat hoteli samo družbo da ne delajo v samoti? lep pozdrav ferda

miele  

član od: 24.6.2007

sporočila: 207

4. mar 2008 23:00

Pozdravljeni vsi skupaj. Kr nasmejali ste me,z odgovori vaših palnih strojev,kakšne probleme imate z njimi ;)) Moj pralni stroj,se še nkol ni prestavil,ne v levo in ne v desno. Pa tud,če sem dal prat ene jeans hlače na 1400 obratov,se za cm ni prestavil in zaplesal kot se vam dogaja. Očitn,je neki narobe z strojem,se je kak vijak odvil in ne more zagotoviti,mirnega centrifugiranja. Sam ti najbolj priporočam,da v najkrajšem možnem času,pokličeš servis,da odpravi napako. Če ga maš še v garanciji,zdej ne vem maš Gorenje,to je 5 let garancije baje.In če ti tud po servisnem posegu,ne bo stroj deloval kot bi moral.Zahteval nov stroj zapakiran. V nasprotnem primeru,jim zagrozi,da se boš obrnala drugam,kjer se to rešiti da,brez problemov. Je sodelavka imela fuul probleme z Gorenje,pralni strojem. Enostavn,po 2 letih je nehal,mehčalc jemat.Pa se ni dal nikakor popravt.So ji pokvarjenga iz Gorenja pripeljali.So rekli da ne vedo kaj je vzrok.In se je razjezila in dobila nov stroj.Zdej deluje brez problemov. Tko da mi piši na privat,in ti vse razložim konkretno. Sam teh problemov nimam z strojem.Ker mam stroj znamke MIELE.In dela kot urca že tretjo leto. Je drago,sam se splača.In ne skače in niti ne ropota med centrifugiranjem.Ko pa pere,se pa sploh ne sliši nč,k ma tok močno izolacijo proti hrupu. lp Miele

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti