29. feb 2008 17:53
nektarina je napisal/a: |
in kaj naj bi mambici napisali pod njen post? oh kako fajn da si to ugotovila? bul****. nektarina |
29. feb 2008 17:53
in kaj naj bi mambici napisali pod njen post? oh kako fajn da si to ugotovila? bul****. nektarina |
29. feb 2008 18:30
Matilda, a si ti mal pomešala jabolka in hruške - trgovine, maturantski plesi in ne vem še kaj - kaj ima to opravit s pogovorom o plus paketu. Ali pač.... trgovine si itak zbiramo na podlagi več dejavnikov - ponudba, prijaznost, cene, maturantskih plesov pa v tem kontekstu nekako ne vidim......
rrr
29. feb 2008 18:33
Se strinjam z matildo. Odziv na post od mambice je bil vse prej kot pa prijazen. Ne moreš pošiljat nekoga na drug forum samo zato, ker ti ni všeč njegovo mnenje oziroma ugotovitev. Callista
29. feb 2008 18:35
najprej se morem opravičit za tisto besedico, nisem vedela da je boljše narediti zvezdice matilda o tem je že bilo govora. prvič, drugič še človek reče da tako pač je in lepo razložiš. me pa jezijo ljudje ki pridejo na neobvezni portal ki je čisto okej in potem samo naštevajo kar njim ni všeč. meni pa to ni všeč. pa ne odpiram za to teme tukaj in nergam čez njih. za vse kar sem napisala v tej temi sem premislila pa sem bila vseeno stroga. in mi je čisto vseeno kaj si mambica ali ti matilda mislita o tem, ker jaz in še marsikdo drug vemo da je kulinarična slovenija ena odlična stran in da je nima smisla kritizirati. ta stran je postala del mojega vsakdanjika. tako kot vsak dan preberem novice tako preberem to stran. in res me žalosti da zahtevate še več, vedno več. če pa bi prišlo do tega da bi jernej ali pristojni naredili tri zadetke potem pa bi se takoj našel nekdo ki bi rekel da to pa je premalo in potem se lahko odpere ista debata. obiskovanje te strani in sodelovanje posameznikov je stvar izbire, vsekakor pa razumem da je tako da nikoli ne bo vsem vse všeč. in da se razumemo: nisem nikogar poslala na drug forum (sicer pa od kdaj pa imam to pristojnost, aja, pozabila sem na promocijo, morda mi ja ta to prinesla ) samo sem jasno povedala da je sodelovanje na tej strani stvar izbire posameznika. nektarina Sporočilo je spremenil(a) nektarina dne 29. feb 2008 18:39:13 Sporočilo je spremenil(a) nektarina dne 29. feb 2008 18:39:33
29. feb 2008 19:01
in mi je čisto vseeno kaj si mambica ali ti matilda mislita o tem, ker jaz in še marsikdo drug vemo da je kulinarična slovenija ena odlična stran in da je nima smisla kritizirati. |
in res me žalosti da zahtevate še več, vedno več. |
in da se razumemo: nisem nikogar poslala na drug forum (sicer pa od kdaj pa imam to pristojnost, aja, pozabila sem na promocijo, morda mi ja ta to prinesla ) samo sem jasno povedala da je sodelovanje na tej strani stvar izbire posameznika. |
draga mambica najprej bom v enem stavku povedala kar si mislim : če ti kaj ne paše lahko greš drugam. drugič: obstaja veliko kulinaričnih strani torej mi prosim povej zakaj si na tej če te nekaj stvari moti? nektarina |
29. feb 2008 19:01
jaz ma m pa pluskota in se promovirammmm
katti
29. feb 2008 19:03
oh groza kaj eni potegnete ven in enega posta. niti se ne bom spuščala dalje. jaz bom danes mirno spala, jernej tudi, za tebe matilda pa ne bom več nič rekla. odziv je bil pregrob? sorčy, življenje ni potica. tudi mene so kdaj že skritizirali ampak izkušnje nas bogatijo nektarina
29. feb 2008 19:04
uh sem se spromovirala v tej temi katti ti tudi? haha. nektarina
29. feb 2008 19:08
ribaracarak je napisal/a: |
Matilda, a si ti mal pomešala jabolka in hruške - trgovine, maturantski plesi in ne vem še kaj - kaj ima to opravit s pogovorom o plus paketu. Ali pač.... trgovine si itak zbiramo na podlagi več dejavnikov - ponudba, prijaznost, cene, maturantskih plesov pa v tem kontekstu nekako ne vidim...... rrr |
29. feb 2008 19:17
oh groza kaj eni potegnete ven in enega posta. niti se ne bom spuščala dalje. jaz bom danes mirno spala, jernej tudi, za tebe matilda pa ne bom več nič rekla. nektarina |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ocvrte brizgane palčke (churros)
Miklavževi parkeljni