29. feb 2008 13:44
Anomis je napisal/a: |
Čao, no, še malo moje "promocije", sploh glede na to, da me vsi poznate, veste kdo sem, kje sem doma, s čim se ukvarjam.... ha ha.... No, resno. Jaz sicer nimam pluska (ker sem škrt!), pa vedno najdem, če kar iščem, če ne, pa pluskote povprašam v posebni temi, ki je vedno med aktualnimi. Tisti recept, dva, ki sem jih poslala - hja, saj ne gre za nikakršno odkrivanje tople vode. Sicer bi pa lahko najdla založnika in izdala kuharco. Torej mambica, tipkovnico pod prste, izdaj kuharco, pa boš dobila plačilo, več kot 30 EUR, kolikor znaša plusek, pa še receptov ti ne bo treba iskat po netu.... Ali si pa kupi kuharsko knjigo za kak sold več, bo tvoja stalna last, medtem ko ti članarina poteče po enem letu.... Hja, lahko me napadete, da sem žleht pa ne vem kaj še...me nič ne briga. Sicer sem mnenja, da se da konfliktom izogniti in zato ponavadi nisem pisala kakih gorečih odgovorov na žgoče teme, če že, sem ga pa potem pobrisala, namesto poslala...tokrat pa naj le bo.... Evo, to je bilo še malo "samopromocije", samo malo moram še pomislit, kako jo bom unovčila tule na forumu.... najboljše, da napišem telefonsko cifro, morda se kakšen "preizkuševalec" najde.... Lep pozdravček, S. |