4. mar 2008 20:11
Anamarija1, saj jaz v bistvu ne zagovarjam mambice, ampak vse tiste, ki nekaj napišejo in se jih tako spljuva na tem pozitivnem super forumu - sploh ne vem od kje toliko negativne energije in posmehovanja v pisanju pozitivnih ljudi...
Sem že napisala, da bi nekdo lahko pojasnil mambici, da so za vzdrževanje portala potrebna sredstva, ki si jih lastnik pridobi iz reklam in prodaje plus paketa. Da pa nebi bil plus paket le znakec zraven nicka, imajo plačniki pač neko ugodnost. Ostali pa se pač znajdemo kot vemo in znamo, celo tema na forumu nam je v pomoč.
Glede promoviranja - ali kaj že, pa je res tako, da se masikatera tema spreobrne v privat dialog dveh (ali nekaj) uporabnikov, ponavadi sploh nima zveze s temo, dejstvo pa je, da bi se to lahko zmenili preko zasebnih sporočil, zakaj jih sicer imamo. No, meni se to ne zdi promocija (v bistvu sploh ne vem, če je bilo to mišljeno ali kaj drugega) ampak vse kaj drugega - pa brez zamere.
Prav zaradi vsega tega, sem vedno bolj začela zahajati na ta portal zaradi tistega, čemur je namenjen in začela sem celo uporabljati filter, ampak kaj ko se na kulinaričnem delu ne dogaja toliko... Mislim, da je ta stran super kar se tiče receptov in kulinarične pomoči na forumu, spoznala sem tudi nekaj super ljudi... glede rubrike "ostalo" pa me vedno manj moti, tudi če bi jo lastnik ukinil.
Drugače se pa strinjam res s stavkom: "Imam občutek, da nekateri namenoma odpirajo teme, da so v centru pozornosti", mogoče je bilo pa s tem mišljeno tisto "promoviranje"....
Lep večer vsem
matilda