4. mar 2008 17:07
Ežoj je zgleda to ilegalo resno vzel .
jade
4. mar 2008 17:07
Ežoj je zgleda to ilegalo resno vzel .
jade
4. mar 2008 17:17
Hoj!
Meni se zdi kar prav, da je tako kot je na kulinariki. So bili pa tu vedno kakšni taki strici, ki so ga pokali. Kaj sem našla danes:
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=817&
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=762&č
Temi sta zaklenjeni, pripopala sem jo zgolj kot zabavno zgodovino kulinarike. Nekej tazga
katti
4. mar 2008 17:56
mambica, 7 oz. 6 let je že, kar sta temi zaklenjeni. Če si tako zelo prepričana, da so na Kulinariki člani s smislom za humor prepovedani, potem pa res ne veš, kaj vse se na naših straneh dogaja. Si boš morala vzeti čas in pregledati.
Tole ta trenutek piše čisto spodaj na strani FORUMI: 5976 članov je poslalo 214565 sporočil, ki se nahajajo v 13009 temah.Zadnje sporočilo je poslal(a) proxima dne 04. mar 2008 17:50:27. Če v nezakljenjenih od 13009 ne najdeš nič humorja,.... No, tudi v kateri od redkih zaklenjenih ga je nekaj, ni dvoma. Je pa tam toliko več nestrpnosti in ostalih negativizmov.
rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije
4. mar 2008 18:03
No tisto je hudomušno in kdo lahko razume napak. Drugače pa mislim, da je humor na kulinariki. Tudi rimljanka pa Jernej se znata pohecat.
katti
4. mar 2008 18:38
Se znava. Samo ne s takimi, ki ima ves čas pikre pripombe. Take najraje pustim na miru, če niso prehudi.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
4. mar 2008 18:43
Hja, za rimljanko vem, da se zna fejst pohecat - kadar je resna, je pa resna in pika. In se mi zdi fino, da zna potegnit črto.
Sicer pa obstaja več vrst humorja. Meni pravi sodelavka, da imam strupen smisel za humor - cinizem in sarkazem (hm, ali je to že humor ali spada v kako drugo kategorijo???) Pa kaj čem, iz svoje kože ne morem, hehe - tud taki mormo žvet!!
Tema "malo za hec" ima 88 strani - pa še ni zaklenjena - torej, člani s smislom za humor tukaj niso prepovedani.
LP
cervus
4. mar 2008 18:57
elaphus je napisal/a: |
P.s. zakaj jaz ne vidim vaših slikc???????????????[solze] cervus |
4. mar 2008 18:58
Ko smo že pri tem.
Kakšen mesec nazaj je en stric izjavil, da lahko upokojence skrbi samo matilda, nekaj takega. Pa to je meni hecno, tudi moji in od fanta stari mami se to ni zdelo nič takega, sta rekli, da to je pa čisto res.
Očitno res različno dojemamo.
katti
4. mar 2008 19:14
katti je napisal/a: |
Ko smo že pri tem. Kakšen mesec nazaj je en stric izjavil, da lahko upokojence skrbi samo matilda, nekaj takega. Pa to je meni hecno, tudi moji in od fanta stari mami se to ni zdelo nič takega, sta rekli, da to je pa čisto res.
Očitno res različno dojemamo. [sreca] katti |
4. mar 2008 19:22
Marna, imam pluskota - samo na nastavitvah imam izključen plusek - saj ni treba, da vsi vejo, kake privilegije imam! (na, spet moj sarkazem - se bom res morala odvadit! )
Me je matilda prehitela - kar se tiče upokojencev in tiste bolane izjave, se čisto strinjam z njo. Jih preveč poznam, ki so pošteno in veliko delali, pa imajo take penzije, da ne morejo zvezat prvega z naslednjim prvim.
LP
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Peresniki po bolonjsko
Rižek s piščancem in zelenjavo