1. mar 2008 9:35
Preberimo knjigo, Misli o življenju in zavedanju, dr.Janeza Drnovška. Narava se prebuja, veselimo se tega, pa lep pozdravček. fuksija
1. mar 2008 9:35
Preberimo knjigo, Misli o življenju in zavedanju, dr.Janeza Drnovška. Narava se prebuja, veselimo se tega, pa lep pozdravček. fuksija
1. mar 2008 9:36
Evo, da se še jaz mal promoviram ( vidim kolk Atini cveti biznis, pa sem mal fovš ).
Draga naša mambica, ( saj si naša, a ne? ). Glede plus paketa in plačevanja so že druge vse povedale, ni kaj dodati ( saj veš, oglašam se le zaradi promocije ), ti pa seveda lahko imaš svoje mnenje. Če mal okoli brskaš po forumih, boš vseen ugotovila da je to en prijazen forum. Včasih kdo očita nizek intelektualni nivo () vendar je tudi ( po moje ) , dolžnost takih članov, da na tem delajo in s strpnostjo in " višjim intelektualnim nivoem" pokažejo ( nam na podnu ) kakšen ta nivo naj bi bil. Meni se zdi, da je ta forum strpen, včasih morda moti, da, ko nekomu zmanjka argumentov, preide s stvari na osebo, ampak je to bolj poredko.
A ja, glede besede forum si naredila napako ( vsakomur se lahko zgodi ). Kot je splošno znano, beseda forum prihaja od angleške besede for ( štiri ) in besede um, kar v svahiliju pomeni pogovor, torej je forum pogovor štirih, ker če je več udeležencev, en drugega motijo in se ne morejo lepo pogovorit ( mimgrede, od tod je prišlo tisto naše: pogovor v štiti oči, nekdo je narobe razumel besedo forum, o besedi kvorum pa kdaj drugič ).
Pa da ne boš kuhala jeze, nekaj za tebe ( če smo že kulinarični forum ), da se mal posladkaš, povedati pa moraš kaj bi to bilo :
Pa brez zamere in lep pozdrav
ežoj
1. mar 2008 10:00
Yalla ežoj Alka Vujica
1. mar 2008 10:03
Ežoj prištimaj parking za 2 metle, evo mene in Stane. Aja pa upam, da nisi že pojedel tistega na mizi.
jade
1. mar 2008 10:04
Ežoj spet si pozabil na prt.
jade
1. mar 2008 10:11
Ej, jade, včeraj narejeno ( a uganeš po čigavem receptu ), slikano pred pol ure: dobrodošle.
A ja, glede prta: sedaj ga ne smem dat, dragičko bi kap, ko bi na moji mizi videla prt.ežoj
Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 01. mar 2008 10:13:02
1. mar 2008 10:17
Jade, pejve čim prej, ziher je ziher... (ežoj pa nej ta čas kar išče prt, da ne bo vsega pojedel )
stana
Sporočilo je spremenil(a) stana.r dne 01. mar 2008 10:21:29
1. mar 2008 10:20
Jaz sem pa prav vesela,d akljub temu,da obstaja plus paketek lahko VSI beremo VSE forume in pišemo POVSOD. Pobrskaj malo po drugih forumih-ni cvenka,ni branja določenih tem. Pa jernej je še tako fejst,da 1x letno pluskota vsem vključi,da beležko nafilamo Roncolino
1. mar 2008 10:41
matilda je napisal/a: |
In ne recite tisti, ki nimate pluska, da niste še pomislili, kako bi bilo fino, če bi vam pokazalo več kot en zadetek. Večina se jih tega niti ne upa napisati tukaj, ker dobi takoj servirano, naj si ga pa kupi. |
1. mar 2008 11:06
Meni se je zdelo prav in pošteno, da forum, od katerega imam (tudi finančne) koristi, podprem z nakupom pluska.
Enako se mi posledično zdi prav in pošteno, da imam zato nekaj več ugodnosti.
Mislim, da bi bilo veliko več sožitja med ljudmi, če ne bi prevečkrat gledali stvari le iz stališča lastnih koristi.
CilaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem
Jernejev zelenjavni curry