ali poznate knjige(jih je več)čarolija okusa in moji najbolij kolači?ko prebiram recepte jih je veliko iz teh knjig.
mesni
ali poznate knjige(jih je več)čarolija okusa in moji najbolij kolači?ko prebiram recepte jih je veliko iz teh knjig.
mesni
19. feb 2008 15:34
Ja mesni, kaj si pa hotela s tem povedat????
rrr
19. feb 2008 15:41
nč posebenga .da se plonka. mesni
19. feb 2008 15:48
A ni knjiga Čarovnije okusa? ycrna
19. feb 2008 15:52
Jaz imam dve knjigi, že kar nekaj let. Je pa prav napisano Čarolija okusa in Moji najbolji kolači, saj so to hrvaške knjige. Adrijanam
19. feb 2008 16:52
Odkar sem na tem mega Portalu se skozi govori in se ovinkari okoli tega, da so recepti prepisani.
V tem ne vidim noben problem, se piše Uredništvu in se pove za katere recepte gre, oni pa bodo temu primerno ukrepali.
Anamarija
19. feb 2008 17:02
O sveta Fani a še ne boste dali mir s tem prepisovanjem, pa kako se vam da??? Dajte si že enkrat dopovedat, da recepti krožijo vsepovsod, pač nekdo dobi recept od kolegice, ta je dobila orecept od bivše tašče, ona od tasitne soseda, soseda od poštarja, poštar pa od sosedove Micke, ki ga ji našla v eni reviji, pa ne ve več kateri, ker ji jo je zgrizel pes.
jade
19. feb 2008 17:15
Jade ti si faca. Polepšala si mi dan.
19. feb 2008 17:16
Bravooooooo jade. To si zelo lepo in izvirno napisala. Se povsem strinjam. E.
19. feb 2008 17:21
nisem misla s tem popolnoma nič katastrofi podobnega.zanimalo me je pač.tisto o plonkanju pa bolj za šalo.saj je za vse bolš če je čimveč receptov,ane?sem pa bol nanovo tako da ne vem o pravilih prav velik.jade,se ti opravičujem,če ti je narasel pritisk zaradi tega. mesni
19. feb 2008 17:21
jade blažkaaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo
Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada