17. okt 2008 20:39
Glede na to, da se vas je večina že vrnila iz počitnic in ste polni novih vtisov, vas prosim za pomoč. Z ljubim se te dni odpravljava na zaslužen dopust in se nekako ogrevava za Turčijo. Na žalost pa slovenske turistične agencije vozijo samo še v najbolj turistične kraje in med temi moram izbrati.
Nikakor nisem tip človeka, ki bi dopust preživela samo v hotelu (v zlati kletki), zato mi je pomemben tudi kraj dopustovanja. Pregledala sem kar nekaj forumov in večinoma ljudje pišejo samo še, kakšna je bila hrana in animacija v hotelih. Mene pa zanima tudi mesto in okolica.
Rada bi, da je plaža lepa, saj bi se rada kopala v morju, če bodo temperature to omogočale in da je mestno jedro prijetno za večerni sprehod ter da je tudi kakšna malenkost za pogledat, ne pa sam novodoben beton. V diskoteke ne zahajava, tako da to ni nek faktor, rada pa imava kulturo.
Trenutno se odločam med Antalyo in Side, ampak predvsem za slednjega ne najdem kaj več, kot da je mesto polno antičnih ostankov (agencije ponujajo še Alanyo, Belek in Kemer).
Mi lahko pomagate s kakšno vašo izkušnjo.
Če bi naše agencije ponujale kaj več, bi se z veseljem odpravila v Fethiye, ki leži v manj turističnem predelu ob čudoviti plaži, a žal to ni mogoče, zato se moram zadovoljiti z zgoraj omenjenim.
Hvala.
Lep konec tedna
magnolija
Sporočilo je spremenil(a) magnolija dne 18. okt 2008 09:30:28