Pa je spet ni, sedmice mislim.
Matjaž
Pa je spet ni, sedmice mislim.
Matjaž
10. feb 2008 18:48
Seveda je ni, ker jaz nisem igrala in bo naslednjič, ko vplačam tudi jaz. Mislim, kako ti sprašuješ... Ej, Mathias, Mathias, idi raje golaž kuhat, to znaš res odlično....Mamamia mamamia
10. feb 2008 18:51
neee mamamia, ni je ker pri nas nismo igrali ycrna
10. feb 2008 19:00
Ti smola! Jaz sem imela pa že ogledano parcelo... Issi
10. feb 2008 19:08
pa je ena velika žalost pa kaj sem že vse planirala reza
10. feb 2008 19:09
Res smola ,sem jo že pol zafrčkala......bom morala nabirko naredit lp goga
10. feb 2008 19:32
Na mene čaka. evamaja
10. feb 2008 20:33
Jaz bom pa špilala loto, ko bo žrebanje javno. Tak pa samo nekaj švinglajo. tumpika
11. feb 2008 18:49
Mene čaka v sredo, pa nikumur ne povejte. tadeja 13
11. feb 2008 19:40
Sem že mislila da mi ne bo treba več hoditi na šiht;pa zgleda ds bom morala iti še par dni delati mamazeljka
11. feb 2008 19:52
danes kupila listek...rezervacija je potrjena, .....sedmica je moja, že planiram kaj kam gre, oz , kaj bo moje..... še vedno bom delala, ker rada čvekam in učim ljudi zdravo kuhati.....moram rečt, da sem rahlo narcisoidna in mi godi, da me ljudje pohvalijo in se zahvalijo, da jih naučim delat z amc. bom pa DEFINITIVNO šla na eno dolgo potovanje, pa kupila si bom eno stanovanje pri zemlji, da bo moh kuža tudi sam šel ven lulat, ne pa . da me sedaj revež čaka, da si skuham kavo, da gozd najdem.... to je vse......ostalo gre za penzijo in za otroke-..... Petra 1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači sladoled za vroče poletje
Dušene školjke s pivom na sredozemski način