Mali vedi

čoko  

član od: 19.11.2007

sporočila: 867

9. apr 2008 18:31

Tudi mi ga imamo, pa se mi zdi fajn, katerega kupit, je pa odvisno od tega, kaj si pripravljena vložit... Mi imamo Mali vedi junior- tu mora otrok že poznat kar nekaj stvari, da bi lahko kaj sam delal, v glavnem moraš bit stalno zraven in ga vodit. Novejša varianta ima neko govorečo živalco, zato lahko otrok dosti dela sam (ker živalca ob črki A recimo reče A, pri Juniorju pa moraš ti brat, drugače otroku znak nič ne pomeni)... Po moje je boljši tisti prvi, ker je malo verjetno, da bo otrok sam cele ure sedel pri računalniku, če nič ne razume, pri novem pa je ta možnost že večja...

Sem pa razočarana nad grafiko- vse razen črk in številk je kar težko prepoznat.

Sicer pa- naš mali je star 2,5 let in mu je kar zanimivo, pa dosti se nauči (čeprav še več iz knjig, pravljic, sestavljank).

čoko

mara12  

član od: 7.12.2005

sporočila: 88

9. apr 2008 20:27

To je super stvarca. vnučki sta ga dobile ko sta bile stare 3 leta, z njim sta se učile črke, melodije, seštevanje odštevanje, razne igrice.Imata MALI VEDI MEDVEDEK PU. Danes 8 in 10 letni punčki se včasih z nijim igrata. lp MARA mara12

Lucijica  

član od: 21.3.2004

sporočila: 110

9. apr 2008 22:38

Bravo S.Marinka 4 Bi ti ploskala pa nimam pluskota. Sporočilo je spremenil(a) Lucijica dne 09. apr 2008 22:39:58

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti