26. jul 2008 8:19
jasna1 je napisal/a: |
Angelaangela, dobrodošla na kulinariki! Lepo, da si prišla ravno danes in prav v to temo! Slučajno, a ne. Mamamia se je pametno umaknila, jaz sem se v prste grizla, pa ni pomagalo, kar tipkajo in tipkajo... Vem samo to, da če bi jaz bila Jernej, bi tole zbrisala od prve do zadnje črke! jasna |
Eh, nisem se umaknila, samo umolknila sem, ker se mi zdi to najbolj modra poteza. Povedala sem, kar mislim o uporabi že narejenih baz podatkov v komercialne namene, zdaj pa gre tema v neke druge vode in eni znajo hudo dobro plavat in vleči za seboj še druge.
Da ne bo pomote: delfino je gotovo dober kuhar in morda še boljši na področju marketinga in osebne promocije. Tko voli, nek izvoli, bi porekli pri naših nekdanjih južnih sodržavljanih. Če nas pa delfino tako prijazno vabi k sebi, pa velja imeti v mislih tudi tisto, da so zastonj stvari na koncu najdražje.
Sicer pa mislim, da je delfino dovolj moder, da bo vse tu zapisano speljal na svoj mlin. Meni je prav. Če bo še kak recept (avtorski) poslal v bazo, mu bomo toliko bolj hvaležni, ali če bo odgovarjal na vprašanja nas, amaterskih kuharjev, ko bomo iskali kak nasvet ali novo idejo.
Jernej pa ima prav, da ne briše teme. Nismo še postali žaljivi, med vrsticami pa tudi znamo brati. Ob predočanju dejstev si vsak sam ustvari mnenje in to je tisto ta pravo.
Lepo se imjte, Mamamia
mamamia