4. feb 2008 16:03
Dragi moji, tudi Slovenci ne plačujejo davkov, kradejo, posiljujejo, ropajo, morijo in se izgibajo obveznostim do države, kupujejo poceni zemljišča, jih spremenijo v stavbna in petdesetkrat dražje prodajo, da ja opetnajstijo vse nas, itd itd. Tudi slovenski starši se vozijo z audiji in kabrioleti, pa imajo subvencijo v vrtcu in še otroški dodatek dobivajo, tako da ne prodajat nekih for, da to počno samo oni malo bolj temni. Ampak tudi za vse našteto so seveda krivi - cigani. Ker pač živijo in nekdo vedno mora biti kriv. Sicer pa je Hitler imel tudi Slovane za cigane in smo torej že bili v njihovi koži. Ema mi gladko dol visi, čeprav je res, da je Rebeka ena taka zelo seksi punca. Tu pa bi jaz s svojim pisanjem končala, morda še s pripombo, da se strinjam z RadaJem in vsemi tistimi, ki ne pljuvajo po drugačnih od nas, in seveda še enkrat s širino dear Vendy, ki vsakemu pove svoje, ampak s stilom. In zato seveda izzove še dodaten bes. Ej, punce moje drage, komu so pa Lange pesem ukradli? Saj so vendar cigani....Res, daleč smo prišli. Mamamia mamamia