Ema 2008

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

4. feb 2008 10:38

Lady spagon, da ne bo nesporazuma: Ko človek piše o šovih je dopuščen malo bolj "direkt" stil - ženski žurnali so polni takih zbadljivk v stilu "oblekla je srajco od stare mame".... To pa zaradi tega, ker ljudje, ki so se karierno odločili za to, da bodo služili s svojo prezenco in s tem v bistvu postavljajo neke standarde in vzore....sorry, potem malo več kritike na njih leti in tisti, ki je pameten, jih tudi upošteva. Tudi veljajo eni standardi. Če je človek špiker na radiju, lahko pride v službo z mastnimi lasmi in ne vem kaj še vse, dokler je glas okej, je vse v redu. Ko pride pred kamero, mora biti organoleptičen. Margaret Thatcher - edini "dedec" v politiki - je bila silno prizadeta, ko se je seznanila s kritikami na račun svoje prezence - ampak je popravila, vse, kar se je dalo. Od izgovorjave, oblačil do zob...(piše v njeni biografiji). Če je zmogla Maggie, bi morali ta napor postoriti tudi vsi ostali, ki so se odločili, da bodo del javnega življenja (od politike do estrade). Alenka Godec je izvrstna vokalistka. Če bi bila studijska pevka, bi človek poslušal njen glas. Ker pa dela tudi na vizualni prezenci, spada v ta del tudi zobovje. Če bi živela v ZDA, bi verjetno zadnji cent pustila pri zobozdravniku - ker brez lepih zob itak ne bi prišla nikamor (nega zobovja je ena redkih stvari z one strani luže, ki jo velja posnemati) in je nikoli ne bi slišali peti. Eroika so izvrsni vokalisti in jih je užitek poslušati, v odrskem nastopu imajo pa, blago rečeno, precej rezerve - in ker so gospodje profesionalci, se tega verjetno tudi zavedajo in bodo ta del nastopa v prihodnje izboljšali. V ostalem se pa totalno strinjam s tabo. Pa tudi za Rebeko bom navijala. Vendelina jr.

SUD3  

član od: 1.9.2007

sporočila: 62

4. feb 2008 11:10

lepo vas prosim nehajte. cigani gor, dol rebeka in ostali in bla, bla, bla raje vržte kakšen dober recept da bomo kuhale.k...... gleda in emo in ostale saj tko nikamor ne pridemo pa lp yoli

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

4. feb 2008 11:29

Med čvekom na KulSlo in Tv v sosednji sobi navijala za Lango, predvsem poslušala, manj gledala. No, Langa niso zmagali, čeprav ima za tako tekmovanje več potenciala kot Rebeka.

Bi nam pa z zmago Lange deloma odpustili tudi državne grehe v Ambrusu. Ne vem, greha nestrpnosti do Lange, ki je bila izražena pri nekaterih predhodnikih, pa vsaj jaz ne odpuščam.

Rebeka bo pač šla v Bg brez moje podpore in na žalost tudi z mojim denarjem. Mislim, da drugo leto ne bo Eme. Nenavaden način šparanja.

Glede scenskega nastopa Eroice in scenskega nasmeha Godčeve in Švajgerjeve, se v celoti strinjam z Vendy. Imajo pa dober glas in stas.

Vendar bi za podoknico verjetno izbrala Lango, ki so  izkazali velik užitek ob izvajanju. Midve z Ognjič sva se najbrž komaj zadržali, da niso šli kozarci v steno. In pri meni ta kriterij šteje. Bojda še pridejo na Emo ...

SUD3 : imaš možnost, da vklopiš filter, pa ti tega ne bo treba brat.

F r i n a

tadeja 13  

član od: 8.11.2007

sporočila: 226

4. feb 2008 11:43

Meni so bili veliko bolj všeč Lango, škoda, da niso zmagali, Rebekina pesem mi pa niti približno ni všeč. tadeja 13

stasafrank  

član od: 29.6.2003

sporočila: 518

4. feb 2008 12:07

Na žalost sem ugotovila, da imamo zadnje čase vse več izvajacev, ki jim ni mar kako pesem izvajajo. Enostavno uživajo pri tem, da poslušajo svoj glas, kaj pojejo in kako pojejo pa jim ni mar. Pa glavno da imajo fletne oblekice. Staša

SUD3  

član od: 1.9.2007

sporočila: 62

4. feb 2008 12:10

frina ne bodi brihtna. vem kaj lahko naredim. rada berem forume pol pa naletim na takega ki ne paše na kulinariko yoli

balonka  

član od: 9.3.2007

sporočila: 548

4. feb 2008 12:28

Samo če pomislimo,da že par let nazaj zmagovalne pesmi na Evroviziji tudi nimajo bogve kakšno besedilo.Lani je bila ena izjema.Prej par let je pa zmagal tisti kateri je bolj rožljav in iztopal s svojo podobo.Tako da recepta za zmago ni. Kateri koli bi zmagal za tistega bi držala pesti na Evroviziji in tako bom tudi naredila. Se pa strinjam da so mi bile nekatere pesmi kot plagiati,kot da sem jih že slišala.Recimo 4play ,ko sem jo poslušala sem dobila občutek da sem jo že slišala. balonka

lucka52  

član od: 13.7.2007

sporočila: 1939

4. feb 2008 12:28

Mene vedno spravi v smeh Vendelinina pripomba o vaskih frizerjih...Nema veze z Emo, bom pa vseeno povedala: tri leta nazaj sem bila v prestolnici,imela cel popoldan casa, pa sem slucajno dobila fraj pri pri eni znani "mestni" frizerki"- pa kaj, saj se ja ne imenujejo frizerke, je prevec ponizujoce...grozno dragi in grozno znani,in ker je slucajno "ravno odpovedala ena pomebna stranka" , me je vzela. Ni me spoznal lastni moz...imam sliko za spomin...oskubla me je pa tako-po glavi in denarnici,da ni za povedat! Ostajam pri vaski (beri predmestni) in v mojem primeru je vaska frizerka kompliment!!! Eme pa ze leta ne gledam, po tem kar ste napisali, najbrz nisem nic zamudila.Imam pa zelo rada glasbo.GLASBO ! lucka Sporočilo je spremenil(a) lucka52 dne 04. feb 2008 12:29:59

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

4. feb 2008 12:35

Tole je za ladies frino in Ognjič. Punci, če bosta metali kozarce v steno, kar dajta, včasih prav zapaše. Ognjič, lahko še kakšnega v mojem imenu, jaz danes do poznega večera na bom prišla do posodja... Meni je pa itak simpa tisti "skupaj pojeva" z ozkim ojem... http://www.youtube.com/watch?v=5EpNtZMWABc&NR=1 Vendelina jr.

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

4. feb 2008 12:35

SUD3 je napisal/a:
frina ne bodi brihtna. vem kaj lahko naredim. rada berem forume pol pa naletim na takega ki ne paše na kulinariko yoli

Sud3, po moje najbrž nisi opazila, da obstaja možnost, da izklopiš teme Ostalo, ki se ne nanašajo na kulinarična vprašanja. To narediš z vklopom filtra. Tako si prikrajšana za muke pri branju kulinarično nespodobnih tem ( ki pa nas nekatere tudi zanimajo, in na tvojo smolo ne moraš odrejati, da se obravnavajo samo tebi ljube teme). Potem boš res lahko brala samo recepte.

Mogoče bi moral urednik pripraviti še kak filter, ki bi nas prikrajšal za kake nesramne besede, kot v gornjem citatu.

F r i n a

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti