11. feb 2008 13:39
Blažkaa: pri Vili Bianci ( pod Gradom), je sedež Obrtne zbornice, ki pokriva Šaleško dolino. Tam ti bodo povedali čisto vse. Zanesljivo.
F r i n a
11. feb 2008 13:39
Blažkaa: pri Vili Bianci ( pod Gradom), je sedež Obrtne zbornice, ki pokriva Šaleško dolino. Tam ti bodo povedali čisto vse. Zanesljivo.
F r i n a
28. feb 2008 17:18
Si bom izposodila kar tole temo, čeprav ne gre za samo odprtje s.p.-ja. Moj mož ima popoldanski s.p. odprt sedaj 2 leti in pol. Stvar je v tem, da sva se z možem odločila, saj glede na številčnost družine le-ta zahteva vsaj polovično zaposlitev, da bova poskusila, vsaj začasno, da bi ostala doma. Ker bi rada tudi sama vsaj delno prispeva k proračunu, sem se odločila, da bi prevzela računovodski del, da ne bi bilo potrebno plačevati računovodkinje. Sedaj pa nimam pojma, kako bi se tega lotila, čeprav sem po formalni izobrazbi uni. dipl. ekon., vendar v praksi nisem nikoli delala na področju računovodstva. Zelo bi bila vesela, če bi me kdo usmeril katere zakone, standarde in še kaj naj vzamem v roke in sploh na kaj naj bom pozorna, da ne bo kaj narobe. Bom bolj konkretna ....... mož ima firmo za zavarovalno zastopanje, si ne obračunava normiranih stroškov in prav tako ni zavezanec za DDV. V bistvu 1x mesečno mora izstaviti račun, poleg tega pa si obračunava kilometrino, kar mu je do sedaj prav tako počela računovodkinja, tako da je tudi tukaj bolj megleno . Hvala v naprej katjushka
28. feb 2008 21:25
Bom dala bolj na vrh................mogoče mi pa kdo le zna pomagati............ katjushka
28. feb 2008 21:31
Moja prijateljica je pravkar končala računovodski tečaj. Tudi ona misli prevzeti računovodstvo svojega moža in tam te naučijo. barby
28. feb 2008 21:36
barb* je napisal/a: |
Moja prijateljica je pravkar končala računovodski tečaj. Tudi ona misli prevzeti računovodstvo svojega moža in tam te naučijo. barby |
29. feb 2008 13:16
Tukaj organizirajo razne seminarje, tečaje in delavnice, tudi za računovodstvo: http://www.data.si/ Sporočilo je spremenil(a) nero dne 29. feb 2008 13:16:58Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci
Krompirjevi kroketi Saint-Florentin