6. feb 2008 23:31
- Katjushka, če jade in mamamia hkrat gredo na obisk ena drugi se bodo srečale pri meni.
- Anomis dušo, sam da se izvlečem iz tele kolobucije tudi tebi ponudim enako kot teji ( vidi prvo stran ).
- ja, ja ognjič, recimo da držiš z mano, vidi kaj predlaga mamamia: da me spotakneš.
- teja, glede marmelade ni problema, ponavadi imam več vrst. Glede kombinacije sir+marmelada, ena moja dobra prijateljica bi rekla: to ni my ( favorite ) cup of tea.
- tadeja, sicer ne vem kaj je tvoj naslednji korak, glede časa je pa tako: časa imaš toliko kolikor si ga vzameš ( potem ti ga zmanjka ).
- mamamia, kot je tumpika povedala, to je račun brez Ognjičke, pardon, krčmarice.
-jade, jade, same težave s prijatelji, veš, da me drakička zmeraj dobi na prtu ( da serviet niti ne omenjam ).
- tumpika, prosim, ne se preveč oglašat, če bodo zvedle kako je z nami, to bodo ljubosumne.
Moja pozicija me spominja na tegale fantiča iz linka ( ki ga je dala jelenckova )
http://www.davidandgoliathtees.com/games/throwrocks.html
le da ni samo ena punčka. Vse smo tako zakomplicirali, kot v antičnih dramah, situacijo razreši edino deus ex machina.
Moram spat, jutar imam kontrolko.
ežoj