Pozdravljene!
Par dni nazaj sem sprasevala, kako se lotit "Hundertwasser" torte... Pa sem seveda dobila kar nekaj uporabnih namigov, s tem pa se sama "ideja" razvija tudi v moji glavi.
Pa mi je na misel prislo se nekaj, in sicer da bi prosila katero med vami, ki tako mojstrsko obvladate tole ticino maso (in vse ostalo), za kaksno uro ali popoldne (kadarkoli) za prave "instrukcije". Cisto preprosto, namesto da prides na matematiko ali anglescino, bi se sli pac barvanje, valjanje etc. sladkornih mas...
Ni mi problem priti kamorkoli, fino bi bilo, ce je v popoldanskem/vecernem casu, cez vikend pa sploh kadarkoli. Potrebujem pa to "znanje" najkasneje do 15. feb, kar je mogoce zelo v redu cas, ce se bo katera (ali kateri seveda) prav v tem casu lotil kaksne "valentinove posebnosti". Mimogrede, sama le tega ne potrebujem za to priloznost (tokrat).
No, upam da tole ni slisat prevec "cudno". Mislim cisto resno in seveda tudi placam za vase znanje/cas/trud.
Oglasite se mi prosim na zasebno posto, pa bomo videli, kaj/kako se lahko zmenimo.
Vnaprej najlepsa hvala in lepo nedeljo!
Teja
teja-kit.