24. feb 2008 18:19
Tisti sprej ki spušča take tanke čudne trakce ki se tako radi nalimajo na steno in puščajo madeže v pločevinki kot kakši spreji za barvat.
24. feb 2008 18:19
Tisti sprej ki spušča take tanke čudne trakce ki se tako radi nalimajo na steno in puščajo madeže v pločevinki kot kakši spreji za barvat.
24. feb 2008 22:21
Madonca, ste izlile en kup gneva in gnojnice name. Polna, kar na prvo žogo :)) -Muraj, take interpretacije pa že dolgo ne Še vedno želiš svečo zraven držati ? - loni priznam, mi sploh ni do žlikrofov (po fotki sodeč). Glede vaše družbe, sem bil za nianso bolj takten (orkester). -Runo01: ... mislim da se te ne želim spoznat mogoče se motim ... Kaj zdaj, ne želiš ali se motiš ? - Rimljanka žal, tokrat mimo (Google) eng | slo Turistična kmetija Želinc T. +386 5 372 40 20 F: +386 5 372 40 21 M: +386 41 687 334 Ona, rdeča vrtnica brez primere, pa še kar skrivnostno molči. za dobrim L loverboyem se prašina diže P P.s.: se odpovedujem prisluženi nagradi in srečanju. Me je strah, da bi se po srečanju podpisoval "skopljeni Loverboy". Povdarjam južini in srečanju ! Sanje ostajajo ...
24. feb 2008 22:34
waw... kakšna vroča tema je nastla z našega srečanja, ..... pa z naše "roza nezgode" E.
24. feb 2008 22:35
sem se narobe izrazla mislim da si te ne želim spoznat po tvojem pisanju,lahko pa da se moti o tvoji osebnosti,sej lahko da si prav prijeten fant sam mislim da si predstavljaš,da si nekaj posebnega. rimljanka je že dala pravi link. runo01
24. feb 2008 22:37
ja res medvedka si pa nisem predstavljala da bo vse tako zelo ROZA. sej ponavad ne komentiram sam, sem pa mogla neki napisat. runo01
25. feb 2008 2:28
..Ona, rdeča vrtnica brez primere, pa še kar skrivnostno molči.. Mali varaš, saj ne molči, poglej nazaj, je povedala že svoje! Sicer pa res, kaj je nastalo iz tega joj prejoj... katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
25. feb 2008 20:43
Ja, kaj ste se zdej potuhnili. Najprej skrivnosti, potem loverboy, potem rdečelasa fatalka, ko naj bi se neki začelo razpletat se potuhnete. A se mislite vse zmenit prek ZS. Bodoči, da me stvar zanima, lahko jaz pri večerji, z upam fatalko, ( ki jo je loverboy nedvomno prislužil, ker je razvozlal skrivnost ) držim svečo. A bo šlo?
ežoj
25. feb 2008 20:56
Pa ko bi vi vedli, kak jaz znam lepo pokončno svečo držat, bi me itak polek povabli. Eno de drža Ežoj, drugo pa jaz - bo bolj svetlo. Seveda, če nem preveč slabokrvna. tumpika
25. feb 2008 21:03
Madonca, sej je ratal cel kažin . Ampak jaz se že veselim naslednjega srečanja, ko bomo imele modno revijo z novimi oblačili
Tanja
25. feb 2008 21:20
tumpika je napisal/a: |
Pa ko bi vi vedli, kak jaz znam lepo pokončno svečo držat, bi me itak polek povabli. Eno de drža Ežoj, drugo pa jaz - bo bolj svetlo. tumpika |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci z grahovim pestom
Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem