18. feb 2008 9:14
... ROZA E.
18. feb 2008 9:14
... ROZA E.
18. feb 2008 10:16
Moja asociacija na ROZA je bila: imele so ustanovno srečanje podružničnega Roza kluba Rdečelasa lepotica ?! zadet L Loverboy P
18. feb 2008 11:06
Asociacija ni pravilna!! Drugič se nam pa pridruži, ker tam kjer smo me se sigurno zgodi; dogaja kaj neverjetnega. Razlagale pa že ne bomo kaj bi to bilo. Poglej sliko. muraj
18. feb 2008 11:10
Morska medvedka, ja kako pa tiste slikce prlimaš. Pa dve si dala premal. l.p. Marija muraj
18. feb 2008 11:52
Po moje so dale kaksno roza stvar na pec, pa jo je zaradi toplote razneslo....-no glavno, da ste se zabavale! lucka
18. feb 2008 13:44
muraj slikice lahko na forum po enostavnem postopku limajo vsi, ki imajo pluskote. Za nas ostale je postopek bolj kompliciran. (meni osebno ne gre in ne gre). Zato sem poslala slikice Loni, ona pa je potem urejala zadevo naprej... Lep dan! E.
18. feb 2008 14:25
Škoda ker nimamo skupinske slike da bi vsi vidli to kulinarično lepoto.Se pa na naslednjem srečanju poslikamo od spredaj in od zadaj pa upam brez ROZA runo01
18. feb 2008 22:18
muraj je napisal/a: |
Asociacija ni pravilna!! Drugič se nam pa pridruži, ker tam kjer smo me se sigurno zgodi; dogaja kaj neverjetnega. Razlagale pa že ne bomo kaj bi to bilo. Poglej sliko. muraj |
18. feb 2008 22:28
Povem samo to, da je fotke posnela morska medvedka.
Loni Makaroni
18. feb 2008 22:35
O mali varaš... se pa varaš (motiš) Komentarji so ob slikicah. Se je Loni potrudila in mojim slikam dodala svoj komentar. In lahko povem...... da moj nebi bil nič drugačen Podgurke vedno skupi držimo E.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ameriška jabolčna pita (American apple pie )
Rogljič Croque Madame