neznan uporabnik
25. jan 2008 22:20
Kuba, Avstralija, London, Tajska, New york... pa še bi lahko naštevala... lovebeybaneznan uporabnik
25. jan 2008 22:20
Kuba, Avstralija, London, Tajska, New york... pa še bi lahko naštevala... lovebeyba
27. jun 2008 12:58
Jaz letos "potujem" še zelo na hitro v Berlin, malo firbcat. Naslednje leto pa NY. Končno!!! Vmes še kam na hitro, v kako prestolnico skočit. Potem pa spet plani za naprej...
lidka
27. jun 2008 13:05
Meni sanjska destinacija je Brazilija! Marna
28. jun 2008 9:46
Absolutno Bora bora Tja bi si želela potovati na poročno potovanje Mogoče nama pa kmalu uspe toliko denarja spravit na kup Letos sma se pa odločila kar za Egipt. Bomo videli kako bo... BiBaBuBa
28. jun 2008 11:00
spagon je napisal/a: |
Brazilija ... Velika Britanija - obvezen ogled enega izmed nogometnih derbijev med klubi: Chelsea, Liverpool, Manchester United ali Arsenal. enkrat bi obiskala svetovno prvenstvo v nogometu....kjerkoli bi že bilo, najraje pa tam kjer ljudje dihajo s fuzbalom: Argentina, Brazilija, Anglija, ...pa še kje drugje lp Saš spagon |
28. jun 2008 11:31
Enosmerna vozovnica za Trondheim ali nekam drugam na podobno zemljepisno širino
DrejčekKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lečin curry s kruhovimi cmoki
Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem