Sanjske destinacije

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

23. jan 2008 15:28

mojcas je napisal/a:
Slovenske lepote spoznavam že v službenem času in med vikendi, zato to ni sanjska destinacija. To je dom. Ki se seveda ponekod tudi lahko kosa s svetovnimi čudesi. Vendelini sporočam, da so Združene države do popotnika enako prijazne pod republikanskim vodstvom. Mogoče še bolj, glede na vrednost dolarja. Priporočam severno Kalifornijo, kjer so prevladujejo izraziti nasprotniki režima,.. mojcas
Sanjsko je zame vse kar je lepo. Slovenija je lepa, moja želja je, da bi jo videla v celoti, zakaj bi šla v tujino, če imam lepoto tukaj? Tujina me sploh ne vleče.

lp 

Anamarija

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

23. jan 2008 15:29

U, spagon. Ohrid, Prilep....sončne destinacije, ni kaj. Bili lani septembra, pa Bitola, Tikveš, Tetovo, Skopje, Debar ....zdaj vem, zakaj ima makedonska zastava sonce....Mamamia mamamia

mojcas  

član od: 7.10.2003

sporočila: 27

23. jan 2008 15:29

Spagon, si fuzbal fen zaradi genov ali okolja? Sicer nimam neke velike želje po spremljanju tekem v živo, a se mi zdi, da kakšen nogometni sopad, če bi bila npr. v Braziliji, sigurno ne bi šel mimo mene ;-) mojcas

spagon  

član od: 12.6.2007

sporočila: 1133

23. jan 2008 15:57

Ma odkar se spomnim me je zanimal nogomet, ko sem bila mala sem ga tud rada igrala.....zdaj ga pa navdušeno spremljam, ampak žal zaenkrat le po televiziji....ligo prvakov, angleško in špansko prvenstvo in vsa velika prvenstva!! mamamia Makedonija me je očarala ker je tako lepa, dobra, prijazna in sončna...in jezik je simpatičen... lp saš

Peugeot  

član od: 3.3.2007

sporočila: 133

23. jan 2008 16:02

Aljaska pozimi Peugeot ima

lesnik  

član od: 9.10.2006

sporočila: 294

23. jan 2008 16:04

Fiji - Turtle island Bila v Dubaju - res uživancija. Ljudje so neverjetni. lesnik

mojcas  

član od: 7.10.2003

sporočila: 27

23. jan 2008 16:22

Fiji, 100 % potrditev. Cvetovi v laseh domačinov (zares, ne samo v turističnih prospektih), kava, ki ni kava in bula (pozdrav) na vsakem koraku. Fajn je, ker s(m)o tam tudi nahrbtničarji dobrodošli, saj se prenočišče na sanjskem otočju najde za vsak žep. Le pot do tja je dolga in draga. mojcas Sporočilo je spremenil(a) mojcas dne 23. jan 2008 16:23:55

proxima  

član od: 21.10.2003

sporočila: 2514

23. jan 2008 16:28

Rada bi v zivo videla severni sij, kjerkoli ze pac (Finska, Norveska, Rusija, Kanada, ZDA). ZDA, Route 66 z ovinkom cez Utah (tako kot Vendelina bom pocakala, da v ZDA pade fasizem - leta 1938 tudi ni bilo spodobno hoditi v tretji rajh). Nova Zelandija. lp, proxima

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

23. jan 2008 16:35

Meni se želja, da vidim ZDA za malo več kot tri dni, izpolni letos, greva s hčero za teden dni v NY, karte so že doma, prenočišče rezervirano. Ampak to ni sanjska destinacija.

Dubai je kot Monte Carlo - na vsakem koraku vidiš, kaj vse danes zmore denar. Je pa res, da je tamkajšnji souk ohranil dušo in mesto se v vsakem primeru splača pogledat.  

proxima, pravijo, da se splača severni sij gledat s kakšne ladje med križarjenjem na norveškem koncu. Jaz se zdaj lotevam tega projekta, čeprav je pa moja sanjska želja, poleg naštetega, z ladjo plut čez Atlantik.

Sem že gledala, notranja kabina na Queen Mary stane 1200 evrov, šest dni pluješ iz Southamptona do Fort Lauderdalea. Tako da ni neuresničljivo.

Mamamia

mamamia

proxima  

član od: 21.10.2003

sporočila: 2514

23. jan 2008 16:47

@mamamia: potem te bo pa mogoce tudi tole zanimalo: http://wikitravel.org/en/Freighter_travel (potovanje na tovornih prekooceankah, ki jemljejo tudi po nekaj potnikov), na internetu je od tega se precej napisano. Na ta pojem sem naletela lani, ko sem raziskovala ladijske povezave s Sicilijo. lp, proxima

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti