Dopust v sloveniji

ariella_3  

član od: 3.7.2006

sporočila: 664

tema odprta - 20. jan 2008 11:11 | ogledi: 3.755 | odgovori: 15

letos smo se odločili, da bomo poleti dopustovali v Sloveniji. Sedaj pa me zanima kje vi dopustujete in za koliko denarja, kajti malo sem pogledala cene apartmajev,... v toplicah, ob morju, v hribih.. pa se mi zdi, da nas bo vse skupaj prišlo precej dražje kot če bi šli na hraško obalo, ali pa samo jaz ne morem najti kaj ugodnejšega.

Kraja še nismo določili, tako da bi bil vsak nasvet zelo dobrodošel, doslej smo bili samo enkrat v Fiesi, v tistih hišah nad plažo (gre se po stopnicah), potem so jih pa začeli prenavljati, sedaj pa ne vem več ali jih še oddajajo ali ne. Imeli so pa polpenzione in bilo nam je super. Te hiše so imela neka podjetja - se več ne spomnim katera.

Hvala in lep dan vam želim.

ariella

mamazeljka  

član od: 29.3.2006

sporočila: 462

20. jan 2008 11:26

Mi smo lani bili na Kolpi.Bilo nam je zelo lepo.Bivali smo v zidanici med samimi viniogradi, kopat pa smo se hodili v avtocamp Podzemelj.Pogledali pa smo si še druge kraje ob Kolpi in se nam je na prvi pogled zdel zelo vredu kamp Vinice.Mirna reka,lep kamp, možnost najema mobilnih hišic.Glede morja pa nam je bili všeč v Izoli in Ankaranu.Seveda pa je vse odvisno koliko vas gre dopustovat a gresta sama ali z otroki ker na Kolpi kjer smo mi bili ni bilo zabave tam kjer smo mi bivali.V kampu pa so bila igrala, ter možnost izposoje čolnov. mamazeljka Sporočilo je spremenil(a) mamazeljka dne 20. jan 2008 11:29:02

anaeva  

član od: 14.11.2007

sporočila: 1742

20. jan 2008 11:26

v tistih hiškah v Fiesi smo bili tudi mi mnogo let nazaj,vendar tudi Fiesa ni več kar je bila. Sedaj smo bolj hribovsko naravnani,bom šla kar po letih nazaj,torej Bovec,Logarska dolina,Pokljuka tako nekako vrtimo,med letom in prazniki pa Olimje in Žusterna ali Strunjan. Je pa v planu Italija. anaeva

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

20. jan 2008 11:34

Ariella, glede na to, od kje si doma. Tudi to je odvisno s kom dopustuješ. Sam, s partnerjem, otroki, hišnimi ljubljenčki... . Potem zopet kakšne dopustniške navade in zahteve imaš? Ali je to lahko samo šotor ali pa mora biti ***** zvezdic na hotelu in pogled skozi okno nevem kam. Potem ali si rad na dopusu v gibanju, ali pa stacioniran v enem hotelu in na enem kamnu ob plaži.

Jaz na primer ne grem na dopust v Dolenske toplice, Atomske toplice ali pa na Čatež, ker sem nekje na sredini med njimi doma. Kolega iz Izole pa zelo rad pride sem na dopust.

Matjaž

gajka  

član od: 16.4.2006

sporočila: 307

20. jan 2008 11:57

V kamp KOlpa - Vinica imajo otroško igrišče,voda ni pregloboka,tako,da se lahko tudi manjši lahko kopajo.Tako kot pravi mamazeljka imajo mobilne hiške,ki jih dajejo v najem.Mi smo v tem kampu že kar nekaj let in smo zelo zadovoljni. Drugače pa je res tako kot pravi matjaž. gajka

ariella_3  

član od: 3.7.2006

sporočila: 664

20. jan 2008 12:01

mamazeljka, od Kolpe sem oddaljena le nekaj kilometrov, zato se grem lahko kopat vsak dan - preblizu za dopust, čeprav kje v Adlešičih bi mi bilo čisto fajn, če bi bila od dlje. matjaž, smo družina, otroka stara 5 in 7 let in nismo zahtevni - najrajši smo v apartmaju, da si sami pripravljamo hrano, ali gremo pa samo v kakšno gostilno kaj pojest. Radi bi nekaj v tem stilu, da bi imeli v krogu 20 km možnost kopanja, sprehajanja - kakšna lažja tura, mogoče kaj posebej zanimivega za otroke. Kaj bi bilo zanimivo otrokom? Recimo v čateških toplicah je zelo veliko zabave za otroke, za druge kraje pa ne vem, kaj našim najmlajšim ponujajo. Upam, da se bo našlo kaj kar bi bilo za nas zanimivo , sploh za otroke. ariella

gajka  

član od: 16.4.2006

sporočila: 307

20. jan 2008 15:09

Kaj pa Gozd Martuljek ? Je malo pred Kranjsko goro.V Martuljku imaš krasne slapove,v Kranjski gori je Kekčeva dežela,Vršič ni daleč.Tam imaš možnosti ogromno.Odprti bazen v Martuljku,letno sankališče v Kranjski.Pa še kaj bi se našlo. gajka

divana  

član od: 1.9.2007

sporočila: 15

20. jan 2008 18:49

Smo pravkar prišli iz kratkega oddiha v Banovcih.Moja fanta,stara 10 in 8 let v Banovcih najbolj uživata.Tudi poleti se večkrat odpravimo v toplice,imajo odličen animacijski program.In pa kar je najbolj važno,cene so solidne. divana

ann  

član od: 15.2.2007

sporočila: 343

20. jan 2008 19:10

Mi smo enkrat poletni dopust preživeli v Bohinju. Mislim, da imajo vse kar si napisala. V Boh.Bistrici imajo Aquapark(za primer slabega vremena), tačas ko bo mož plaval z otroki, greš lahko v miru v savno. Lažjih turic je ogromno, z gondolo greste na Vogel, kopate se lahko tako v Boh. ali v Blejskem jezeru, kjer imajo tudi tobogan za otroke, sankate se tudi lahko na Bledu. Iz Boh.Bistrice po poti proti Soriški, je nekje odcep na levo in se še kar nekaj časa pelješ z avtom po gozdu (cca 15 min), pol je pa samo slabo urco do koče Ratitovec (ali pa mogoče Rakitovec), kjer se pasejo krave, koze -otroci se lahko dotikajo živali, so zelo prijazne)........skratka v bohinjskem kotu je zelo lepo. ann

ycrna  

član od: 29.7.2006

sporočila: 748

20. jan 2008 19:54

V Moravskih toplicah pa so apartmaji Notik, mi tja hodimo z veseljem, so izredno lepi, čisti, popolnoma novo opremljeni apartmaji za 20€ na dan nekje...res vredno cene, mislim, za moje pojme še prepoceni. ycrna

GOSPAKATJA  

član od: 27.11.2007

sporočila: 259

20. jan 2008 22:08

hoj ! kaj pa bivanje na kobariškem koncu in kopanje na nadiži ? je ogromno za videti in kraji so res super!! toplo priporočam! GOSPAKATJA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti