Dopust v sloveniji

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

21. jan 2008 8:42

Na slo-obali je smiselno dopustovati samo v primeru, da ima človek tam nepremičnino in da se v bistvu za nekaj tedenov preseli na obalo in spremeni lajfstajl. Če pa želite dopustovati v Sloveniji, je pa vsekakor potrebno eno bolj edukativno temo (nekaj v stilu spoznavajmo svet in domovino) zastaviti, da ima stvar en koncept. Pa itak je Slovenija primerna za počitnice, kjer si nekje baziran, od tam pa delaš dnevne izlete. Če bi bila jaz iz belokranjskih koncev, potem bi šla v tiste konce, ki jih manj poznam in bi bila en teden bazirana na bovškem koncu (od koder bi delala izlete bodisi v hribe, bodisi do morja - je ogromno variant za izlete, se tudi iz bovškega konca po italijanski strani lepo pride do Benetk, ki jih je itak treba videti), en teden pa v vzhodni Sloveniji, kjer je eno čudo toplic (od koder bi spet delala dnevne izlete). Vendelina jr.

runo01  

član od: 13.3.2006

sporočila: 352

21. jan 2008 8:56

Tudi mene zanimajo toplice,še nikoli nismo bli na dopustu v toplicah letos pa razmišljamo.da bi šli v toplice zato me zanimajo vaše iskušnje in kje je najbolj ugodno imamo pa v mislih apartma. runo01

tatam  

član od: 30.10.2005

sporočila: 179

21. jan 2008 8:58

Mi hodimo redno v Izolo-Simonov zaliv.Cene so dokaj ugodne.Res pa je v glavni sezoni na tamkajšnji plaži ful gneča.Nas to sicer ne moti,če pa koga moti,to sigurno ni pravi kraj! Mi je pa nasploh Izola zelo všeč.Ogromno poti za sprehode,stari del je zanimiv za odkrivanje...Vsako leto najdemo kaj novega! tatam

anaeva  

član od: 14.11.2007

sporočila: 1742

21. jan 2008 9:22

Od slovenskih toplic so mi nekje kar najbolj ugodne Olimje,oziroma njihova vas z apatmaji.Ko bivamo tam vzamemo apartma,in potem imamo v to vključenih kar nekaj stvari.Dopoldan izkoristimo za kopanje,popoldan obiskujemo znamenitosti in druge turistične ponudbe od recimo lekarne,gradov,jelenov,čokoladnice,pivnice,...imajo tudi svoj vlakec,...pa tudi kar nekaj animacij in varstvo za otroke.,..pa tudi sami ti pomagajo,če imaš še kakšno vprašanje,zvečer pa tja v noč pa se ponavadi spet kopamo. anaeva

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

21. jan 2008 9:25

Eno vprašanje: Slovenija geografsko ni velika in zakaj tisti, ki bi šli v spaje, pa tam še niste bili, ne naredite kakega pomladnega izleta tja, pa boste videli, kako zadeva izgleda? Kot bi rekli Kitajci, bolje enkrat videti kot tisočkrat slišati.... Vendelina jr.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti