22. jan 2008 15:27
Kuharica 37,
Moje težave s kožo so se začele pri 27 letih, kljub temu, da nisem nikoli do 27 leta imela skoraj nobenega mozolčka, nato sem bila zmirno mozoljasta čez pet let pa so postali izraziti in boleči mozolji. S tem se nisem mogla sprijazniti glede na to da jih nisem nikoli imela in da jih nima nihče v družini, zdravnik mi je predpisal kontracepcijske tablete, češ da mi bodo pomagale (jih nisem hotela jesti). Pri 33 letih pa sem imela čudne bolečine, ki so se mi prestavljale po celem telesu nekje na 4-6 mesecev(bolečine v kolenu, trebuhu, zg. in spodnjem delu hrbtenice,mravljince po roki in okrog srca..).
Zdravnik me je dal na vse preiskave vendar nikjer ni nič pokazalo, jaz pa sem bila čisto brez energije in volje vendar "zdrava".
Začela sem prebirati razne knjige, nakar v eni zasledim, da lahko alergija povzroča tudi bolečine v hrbtenici in sklepih, najpogostejši alergeni pa so čokolada, mleko,jajce...(žal se ne spomnem katera knjiga je to).
Glede na to, da sem se najslabše počutila ponavadi zjutraj sem sklepala, da bo za to krivo mleko (maslo na kruhu+jutranja kava z mlekom). Ko sem se strogo držala dijete se mi je najprej poznalo na koži, bolečine pa so se zmanjšale. Ko sem to povedala svojem osebnem zdravniku je rekel, da je to čisto možno in da se naj držim dijete, ampak kako če je pa mleko ali mlečne sestavine skoraj vse povsodb, zato sem se odločila za bioresonanco .
RAVELA