Kje se da to meso kupit ? Rabil bi manjše količine.
fasulas
Kje se da to meso kupit ? Rabil bi manjše količine.
fasulas
16. jan 2008 14:22
A si že povprašal po restavracijah z balkansko kuhinjo - zna biti, da ti bodo dali kaj uporabnega? Drugače pa sem slišala, da jih imajo v tisti kultni mesariji na Rudniku, ki se začne na M. Vendelina jr.
16. jan 2008 14:23
Mi jo dobimo od soseda Sem pa spraševala že po naših mesnicah, pa brez uspeha Mi imamo manjše pakete (s kostmi) v skrinji. Če si kje blizu doma, ti lahko odstopim kakšen paketek E.
16. jan 2008 14:26
Če si iz Ljubljane, jagnjetino videvam v mesnici novega Tuša na Bratislavski. Interšpar pa jo ima tudi pakirano. Pozdravček!
16. jan 2008 14:27
Ja, če jo imajo v Tušu pri nas v Nm, potem bi jo morali imeti tudi v LJ. alexis
16. jan 2008 14:28
Imajo jo v Leclercu. Praktično vse kose. Dobiš pa jo v Ljubljani tudi v mesnici Petrin. Pa reklama gor ali dol. (ker potem se ne sme omenjati niti Mannerjeva kuvertura, sosed, itd.) fresh
16. jan 2008 14:34
Moji sorodniki imaje biodar kmetijo in tui ovce ter ovčetino seveda tudi.So pa iz Dolenjskega konca. anaeva
16. jan 2008 16:03
Vsem, ki ste mi odgovorili, " Hvala". Zdaj pa pot pod noge. fasulas
16. jan 2008 19:21
Ma sej tega je veliko samo pozanimat se moraš,eni imajo problem za prodajo,vi pa po tržnicah in po visokih cenah to nabvljate. Sej vem mestni ljudje runo01
16. jan 2008 19:28
Jaz sem zadnjič kupila v Hoferju ovčetino - vem, da je tu govora o jagnjetini.
No, za nas je imela premočen okus... komaj smo jo pojedli. Jagnjetino pa imamo radi. Kako pripravljate ovčetino, da se tisti močni okus izgubi?
Anja
16. jan 2008 19:41
Jagnjetino sem opazila tudi v Merkatorjevi trgovini, natančneje v Mariboru na Tržaški. Prodaja pa jo tudi en ekološki kmet na stojnici, prav tako v Mariboru (pakirano majhne količine). tina sKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Odlično hitro kosilo
Biskvit s slivami