16. jan 2008 11:51
Jaz pa tukaj delujem pa načelu, da vzamem tisto kar mi paše in če me kdo kaj vpraša (oz. je postavljeno vprašanje na forumu) mu z veseljem odgovorim oz. kako drugače pomagam, če je v moji moči. Klepetalnice se ne udeležujem, ker niti nimam časa za to. Priznam, da so me določena mnenja sprva tudi malce piknila, pa sem kasneje spoznala, da le ni bilo tako hudo mišljeno in imam o določeni članih po določenem času drugačno mnenje. Sedaj se pa tašknim temam in mnenjem enostavno izognem, poleg tega jih ne jemljem osebno (kar je predvsem ženska težava), pa vam povem, da po dobrih treh letih, odkar sem članica, nisem imela niti enega konflikta............... . Kar se rimljanke tiče pa priznam, da se je njeno oglašanje na forumu spremenilo, kar je po svoje razumljivo, saj se je spremenila tudi njena vloga. Eno pametno razmerje med njenim moderatorstvom in ostalimi interesi na kulinariki pa ni tako enostavno najti. Zato te, rimljanka, razumem in stopam na tvojo stran, čeprav pogrešam tvoje nemalokrat pametna mnenja in predloge, ki jih je sedaj manj. Drugače pa, ljudje malce strpnosti do drugače mislečih pa bo................. katjushka