16. jan 2008 21:12
No, na tejle zadnji strani se pa že malo lepše bere. Samo z dobro voljo naprej in svet bo lepši. Ampak brez kulinarike pa nebi mogla živet! buča
16. jan 2008 21:12
No, na tejle zadnji strani se pa že malo lepše bere. Samo z dobro voljo naprej in svet bo lepši. Ampak brez kulinarike pa nebi mogla živet! buča
16. jan 2008 21:26
Jelenčkova, kje pa si doma ??!! Bom kuj pr teb , kr pripravi špajz ( zibko not, pa stekleničke, pa pleničke..... ) Ja Jade, noooooo - pa sej maš še za enga plac...... Ti si Jade, ki se men dopade in NE bom odnehaaaaalaa, dokler mi neki ne pade u tvoj raufank........ Bi še katera imela kakšno bebiko ??!! Kr povejte, je danes fuuul dobre volje in radodarna....... Lepo vas pozdravlja;
16. jan 2008 21:28
Pol ure stran od jade sem doma, vmes lahka greš pa še k ežoju na kufe. Jelenckova
16. jan 2008 21:39
Ma, če počaka kakšen dan.............. neki imam napeljanega, če bo vse uspelo ( a kaže da bo ), pol se bo morda res kaj oglasila čez enih devet mesecev, pa naj pride na kofe ( pa kakšna baklava se pri meni pogosto najde ), in si ogleda teren......... ežoj
16. jan 2008 22:01
Tudi jaz se potegujem za Rimljanko. In seveda za KulSlo. Ko sem se včlanila, se mi je zdelo, kot da sem dobila darilo. Še vedno z veseljem prihajam sem gor, kolikor le imam časa. Saj se ni treba oglasiti prav na vsako temo na forumu. Oglasi se tam, kjer te kaj zanima ali imaš kaj pametnega povedati. Jaz osebno imam rada tudi nekulinarične teme, berem pa samo tiste, ki me zanimajo. In nimam s tem nobenih problemov. Pesnica
16. jan 2008 22:13
Pesnica, ne bi se dalo lepše povedati, imaš kar pravo ime! Popolnoma se strinjam. Atina
16. jan 2008 22:40
Evo, nič ne bom brisal za nazaj, ko sem tisto zgoraj poslal, sem se takoj spomnil, da bodo nekatere skočile v luft, pa kaj počnejo, spet so zasmetili temo............
Imam vtis, da so nekateri na kulinariki " preveč " resni, moti jih vsak odmik, stranska misel, asocijacija......
Mene pa moti..........no, kaj bi se našlo. Npr. včeraj, ena zapiše nekako tako: nekateri imamo višje kriterije.........Nobenga ni zmotilo razen mene, mene je pa naravnost užalilo, češ, mi, ki se z njo ne strinjamo , smo avtomatično nekaj nižjega, ker si je ona umislila, da so ona in enakomisleči nekaj več. Pa še kakšna malenkost bi bila. Drugače, pozitivne plati daleč prevesijo tehtnico, pa jaz sem po naravi pozitivno misleči ( Vendelino pa kap ) in tudi kakšne negativnosti ne sprejmem " na nož ", prej si rečem, da je bil lapsus, ali pa nekdo ni dobro premislil ( privoščim si pa, da komentiram ).
Glede moderatorke: kaj mislite, pa bodite pošteni, če bi vi bili moderator, a bi bilo pri vam več ali manj nerganja, kot ga je sedaj? Po moje bi ga lahko s*ala še veliko bolj ( pravzaprav, moja edina pripomba bi bila, da bi, morda s kakšno reakcijo lahko še mal počakala ). Pa, na sploh, pri vsem tem, mene je edino presenetilo, da je sploh pristala na moderatorstvo. Tudi osebno je mal poznam ( no parkrat smo se srečala in kakšno besedo izmenjala ) in, zdi se mi da je zelo logična in racionalna oseba in je vse to ( to sem prepričan ) kaj se dogaja lahko ( in verjetno je ) tudi predvidela.
Nekateri ( ycrna pa še kdo ) omenjajo elite, klike........Ja res so. Poglejte slike od stane r., Jade, pa še koga, ( pa ne mislim njih osebno, njihovih izdelkov ) a se vam ne zdi da so nekateri res elita. Poglejte, recimo, ko je beseda o testeninah ali sladoledih kaj napiše Veri! Ali, če gre za ribe, kaj napiše Nola! Pa Ati zlati, pa...........Ja so elite in sem vesel da jih lahko berem in občudujem njihove mojstrovine ( pa pustim stran to, da so podrli do temeljev moje mnenje o lastni kvaliteti ).
Glede jezika: jaz se nisem učil slovenščine v šoli niti minutke ( to sicer ni ne vem kakšen argument, francočšino sem se učil 8 let, pa ( dobesedno ) nisem znal v Parzu, pri angleško negovorečem natakarju naročit steklenico vina ) in, priznam, tukaj sem se veliko naučil ( pa ne se hahljat, vas slišim ). Včasih so slavisti res nestrpni in to me moti, če so le dobronamerni, brez vzvišenosti pa je v redu ( seveda je to le subjektivno mnenje ). Atina, za število pikic me pa ne prepričaš.
To bi bilo nekaj utrinkov mojih misli
lep pozdrav
ežoj
16. jan 2008 22:52
Ežoj, kapo dol. Si mi skor misli prečital, pa sem rekla, da ne bom nič komentirala, ker se mi pač ne zdi vredno...eni smo taki, drugi pa taki.. Pa sem morala jezik stegnit Lepo pa RADI se imejmo ursa40
16. jan 2008 23:04
Jade, a vidiš ti to? Pri ežoju spadave med elito Za tole si pa res zasluži, da mu prideve narest sjajno čokoladno glazuro na dom (po možnosti takrat, ko bo delal baklave in burek )
stana
16. jan 2008 23:11
Hej, Ežoj, še dobro, da nisem slavistka, ha? Kaj bi bilo šele potem................... Kar se tiče jezika, občudujem Ežoja in Anamarijo 1. Lahko so nam vsem za zgled. Evo, Ežoj, samo zate: ................................................. Jaz tudi znam................ Bom nehala za danes, se mi zdi, da sem nocoj v vseh mojih prispevkih samo hvalila. Se me še ni lotila poklicna deformacija AtinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Ognjič |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčne kremšnite
Veganski narezek z nachosi