19. jan 2008 16:24
Dolores se popolnoma strinjam s tabo dokler ni klika v glavi je samo pripričevanje samega sebi.Šele ko si v glavi počistiš,potem je res učinkovito.S tistim, ta ponedeljek pa res začnem ni nič.Je veliko ponedeljkov pa nikoli pravih.Saj pri meni je tako.Dobro pri meni so še drugi problemi glede debelosti.Ampak me to ne opravičuje da sem debela.Tako da je še ena na seznamu, ki si želi in more narediti spremembe v življenju. Glede otroške debelosti se pa popolnoma strinjam z Veri in Kyaro,da se je potrebno z njimi več ukvarajt.In starši se morajo prvo sami zavedat da imajo problem. Recimo moj sin se vsako zimo zredi.Ni kolesa,plavanja, tekanja.Ampak to ne pomeni da doma ne moremo nič počet.To sem morala vse sama dojet,ker drugače mu nič ne pomagam,če mu govorim daj telovadi, pojdi ven,ne tega ne onega.Sladkarij ne kupujem jih pečemo skupaj.V mejah normale.Sedaj se lepo oblečemo in gremo vsi ven.Tekamo, hodimo družimo se.Saj sem se prej tudi ukvarjala z njim, ampak sedaj je bolj veselo. Prve rezultati so že vidni.Sin je zgubil že prvo kilo mami pa dve.Res je da je komaj začetek ampak volje in motivacije je še dovolj. Toplo pa tudi priporočam revijo Rina( sem si jih sposodila v knjižnici) imajo tudi nasvete kako z otroci. balonka