Vozite avto?

Dipsi  

član od: 14.11.2004

sporočila: 378

15. jan 2008 17:54

Avto vozim 19 let in ga po potrebi odpeljem tudi k mehaniku. Za tehničnega in gume pa poskrbi mož. Dipsi

Mali varaš  

član od: 8.1.2008

sporočila: 71

15. jan 2008 18:01

Joj k mehaniku tud ne grem,so mi mehaniki zelo všeč v tistih modrih oblekah-joj so sexi....enkrat mi je ena članica iz kul slo celo rekla,da če so mi res tako všeč me ne bo več spustila v hišo k njej saj jih ima v garaži kar nekaj..... kuharca37 Ko je eks prijateljica že drugič razbila svoj avto, sem rekel: tokrat pojdi sama do mojstra in uredi zadevo sama. Ja, je uredila. Je kar pri kleparju ostala. http://www.youtube.com/watch?v=Ol_P7UIiHw0 L Loverboy P

regina  

član od: 17.9.2007

sporočila: 724

15. jan 2008 18:09

Sem voznica in nisem rada odvisna od drugih, zato imava z možem vsak svoj avto in vse okrog mojega avtomobila večinoma poskrbim sama. Imamo takorekoč družinskega mehanika, ki mi vedno razloži, kaj je popravil, na tehničnem pregledu do sedaj nisem imela nobenih slabih izkušenj, zavarovalni agent pride domov, skratka, tudi ne vidim potrebe,da bi mož urejeval te zadeve zame. regina

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

15. jan 2008 18:17

Načeloma vse opravim sama, tudi žarnico menjam,....nalijem hladilno tekočino, olje, tekočino za šipe,.....edino, česar ne naredim sama, je prevrjanje tlaka v gumah.

Na tehnični peljem sama (no, kdaj pa kdaj tisti, ki mi opravi mehanična dela prej), tudi k mehaniku grem, če je treba. Zakaj pa ne? Žejne me peljat čez vodo ne morejo........

Za raznorazne nepredvidne slučaje in nezgode, ki se lahko pripetijo, pa imam AMZS, članarina je zanemarljiva, glede na to, kaj ti nudijo. Sploh v dobi prenosnih telefonov se počutiš tudi sredi noči sredi teme, nekje na cesti.........varno.

rimljanka

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

15. jan 2008 18:22

Avto kupim sama, vozim sama, k mehaniku ga peljem sama, na menjavo zimskih gum sama....a nisem uboga??? No, hecam se, živim v manjšem mestu, pa imam stalnega vulkanizerja in mehanika, točno vesta, kaj je narobe z mojim avtočkom, pa ga lepo porihtata. Edino zadnje čase me mal skrbi.... sin je naredil izpit.... kdaj sem nazadnje vozila??? Hmmmm, kdaj nazadnje sem dala za bencin, pa presneto dobro vem....

LP

cervus

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

15. jan 2008 18:26

Tudi midva z možem imava vsak svoj avto in se v avto drugega ne vtikava. Niti v izbiro, katerega bo kdo imel, niti v vzdrževanje. Občasno, kadar moram kam peljati oba otroka, sicer zamenjava avtomobila ker je moj dvosed in pa včasih poleti, ker se možu tako fino zdi vozit s spuščeno streho Ampak te zamenjave so res redke. Vsak skrbi za svojega, od tankanja, servisov, dolivanja vode za pranje stekla, do menjave gum. Edino, kar mož prepusti meni tudi pri svojem avtu je zavarovanje in registracija - ker je to pač moje področje in mu samo prinesem domov police, naštimam "kupček zanj" in "kupček papirjev za podaljšanje registracije". Itak sploh nikoli ne ve, kaj točno ima zavarovano. Ko se mu kaj pripeti, pokliče mene Issi

Jelenckova  

član od: 30.3.2005

sporočila: 2053

15. jan 2008 18:29

Joj, vas kar občudujem. Vse ste take pogumne voznice, mene je pa vožnje taka grozaaaaa. Jelenckova

Nasja  

član od: 10.6.2003

sporočila: 815

15. jan 2008 18:29

Vozim 15 let, cca 20 000 km na leto. Avto kupim sama, pa tankam tudi, kaj drugega mi pa ni treba... pa bi, če bi bilo. Nasja

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

15. jan 2008 18:36

Jelenckova je napisal/a:
Joj, vas kar občudujem. Vse ste take pogumne voznice, mene je pa vožnje taka grozaaaaa. Jelenckova

Jelenckova, ko bi ti vedela, kako je bilo mene groza!!!! Vedno, kadar sem vedela, da bom morala naslednji dan vozit, nisem ponoči skoraj nič spala. Pa avgusta me je skrbelo, kaj pa, če bo snežilo!!!????Potem me je pa seveda nuja prisilila v to, da zdaj niti na WC ne morem peš (ok, pretiravam, no). Dobila sem službo v kraju, kamor sem se lahko pravi čas pripeljala samo z avtom. Zato še zdaj trdim: vaja, vaja, vaja....

LP

cervus

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

15. jan 2008 18:39

Jelenckova je napisal/a:

Imam recept. Preseliš se v take rovte kot jaz in potem si prisiljena obvladat avto, ker za peš hodit je vse zeloooo predaleč.

jade

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti