Živijo!
Zelo rada bi si podaljšala lase, pa me zanima, koliko približno to stane, koliko časa je obstojno, ali se potem lasje zelo uničijo ... ?!?!
macadamia
Živijo!
Zelo rada bi si podaljšala lase, pa me zanima, koliko približno to stane, koliko časa je obstojno, ali se potem lasje zelo uničijo ... ?!?!
macadamia
neznan uporabnik
14. jan 2008 15:10
nam frizerka hodi na dom...enkrat sem azradi čiste radovednosti vprašala koliko bi prišlo to za mene...imam lase postrižene na paž...za to bi rabila okoli 80 podaljškov...se pa gleda na to da je eden podaljšek 3€ ... upoam da ti to akj koristi... lovebeyba
14. jan 2008 15:17
Ekstenzije stanejo med 300 in 400 EUR. Obstaja tudi cenejša varianta, samo za malo denarja je vedno malo muzike. Ponavadi je to manj podaljškov, kar pomeni, da je vse skupaj bolj pramenasto in potem podaljšani lasje bolj izpadajo. Zadeva zdrži kakih šest mesecev, po odstranitvi pa je treba temeljito ostriči konice. Vendelina jr. Sporočilo je spremenil(a) Vendelina jr. dne 14. jan 2008 15:21:49
14. jan 2008 15:21
Moja prijateljica si je podaljševala lase 2 leti in sicer. Dala si je cca. 80 podaljškov, podaljšaj si lase na laser!, ne na klasično, lasersko imajo v Celju v Kacu, tudi ona se vozi tako daleč, dala je 118.000 sit, s tem da si je kupila še šampon, balzam za podaljšane lase in krtačo. Dobiš pa še pogodbe o podaljšanju, katero podpišeš. Potem si moraš lase česat 3x na dan najmanj, moji prjatlci je zdržalo 7 mesecev, za dol dat je dala 30 evrov, pa še konice je mal postrigla. Denar mogoče ne bo tak problem. Bolj bodi previdna na to, da boš kupila kvalitetne lase. Poznam tudi eno v NM, ki sicer ni na laser,je pa zelo natančna. Če rabiš podatke mi piši miklic.tanja@gmail.com. Lase se ne uničijo preveč, mogoče se na koncu malo zlomijo, ampak itak ko jih snameš, ti konice postriže. Moja kolegica ima lepe lase, nima poškodovanih. Je pa res, da ni najcenejši frizerski salon izbrala, niti las, niti preparatov. Upam,da se odločiš. Zelo zanimivo je... :) *T*A*N*J*A*
15. jan 2008 20:30
Jaz imam navarjenih 20 šopov las in imam z šopki lase zgoščene.Enakomerno imam porazdeljene predvsem v zgornjem delu lasišča in dolžino enako kakor moji lasje.Po šestih mesecih,mi jih da dol,ker so čepki že vidni,naredi nove čepke ter mi te iste šopke namontira na vrh lasišča.Jaz sem s tem načinom zelo zadovoljna. BISERKA55Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Fini mini Bamboloni
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo