13. nov 2003 12:59
Pred kratkim smo preživeli podaljšan vikend v enih izmed domačih toplic...ponašajo se s 4 zvezdicami...pa niti hotelska niti gostinska ponudba jih ne zaslužita! Posebno hrana je bila prava polomija. Nisem vegetarijanka, imam pa raje zelenjavo. Pri vsej ponudbi zelenjave na tržišču (sveže), sem v vseh jedeh (tudi v mesne sem pokukala) zasledila le dobro znani zmrznjeni trio zelenjave za francosko solato: grah-korenje-krompir. In to je bilo povsod. V predjedi (francoska), v testeninah (zelenjavna omaka), v solatnem baru (s skromno dodatno ponudbo kuhanega fižola, brokolija in cvetače....domnevam, da ravno tako iz zamrzovalnikov). In poleg vsega je bilo še neokusno pripravljeno. Tako sem lačna dočakala konec večerje in izjemoma, za tolažbo, vzela sladico, neke vrste sadno rezino umetne škrlatne barve, po kateri je veselo paradirala drobna mravljica...še dobro, da imam rada živali! Če lahko še to navedem v lastno obrambo: nisem izbirčna in ne razvajena, v študentskih letih sem bivala v študenskem naselju v dosti slabših sobah in jedla v dosti bolj sumljivih lokalih. Vendar mi jih tam niso prodajali pod pokroviteljstvom 4 zvezdic. In marsikje je bila hrana boljša kot v toplicah. Toliko o gostinski ponudbi najbolj reklamiranih počitnic. TanjaG.