29. jan 2009 18:52
[citat=--frina--]
[citat=--frina--]
Pred dvema dnevoma sem našla prospekt MUM8, Profesional, ki sem ga vzela v Merkurju. Vsakič, ko se zalotim, da mislim nanj, se zdim požrešna in brez prostorske predstavljivosti. Zaenkrat imam na piki čoper, ampak MUM bo moj, prav kmalu. Rdeč ali siv, bom počakala na priložnost. Zatoo hvala za linke in nasvete. Mi vsaj ekonomskega elaborata ne bo terba izdelovat.
F r i n a
Takole, tale MUM961R je čist moj. Rudeč ko cvet od Beneških fantov. POžegnan s popustom od mašmic, znižan za izdaten Merkurjev bon.
Mama pripravlja testni kruh.
Imam vprašanje: za priključke ( one MUZeke) me zanima, kako so uporabni. ZAnimajo me: mesoreznica, strgalnik ( za orehe), nastavek za meterske kekse.
Hvala za koristne namige.
F r i n a[/citat]
Glede na to da te zanima nastavek za mletje orehov,ti lahko malo pomagam tebi in drugim ki načrtujejo nakup.
Jaz imam mesoreznico bosch in gre gor isti nastavek za orehe kot pri mum8,ga grem kupit,prinesem domov in mi že ob pogledu na vse tiste polže not ni blo jasno kako bo to mlelo in probam.Prvih pet orehov je lepo nastrgalo potem pa je začelo ven metat takšno maso kot bi delala mleto meso.Tako je zdrobilo in stisnilo not orehe,da je šla vsa maščoba ven in rezultat je bil mleti maščobni orehi.Takoj sem ga umila in odnesla nazaj,sedaj pa še naprej uporabljam ročni mlinček od babice.Ko pa imam čas nesem vrečko z orehi v bližnjo slaščičarno in mi tam spustijo skozi mašino(poznanstvo ha ha).
Pri nas stane ta nastavek 20€.
Obilo veselja z mumom,če pa ima ktera boljše izkušnje pa naj prosim poroča.
žigolino