10. feb 2009 17:19
Strelka, jaz imam rdečega 86 r1, kupila sem ga pa v Avstriji za 449€, pri nas pa je 629€. Razlika v ceni je precejšnja. Lp patrička
10. feb 2009 17:19
Strelka, jaz imam rdečega 86 r1, kupila sem ga pa v Avstriji za 449€, pri nas pa je 629€. Razlika v ceni je precejšnja. Lp patrička
26. feb 2009 9:21
leny je napisal/a: |
Jaz sem pa videla prejšnji teden v Italiji pri trgovini Famila (v bližini meje, pred Trstom) ta aparat MUM 8 znižan za 30%. Znižanih imajo zelo veliko stvari, tudi likalnike, posodo so že skoraj razprodali, fene, kuhinjske pripomočke in drugo. Ne vem, če bodo trgovino obnavljali, zaprli ali imajo akcije kar tako. leny |
26. feb 2009 9:37
Bravo, Proxima! Resno razmišljam, da bomo morale ustanovit klub mumašic.
Loni Makaroni
26. feb 2009 10:13
Še danes bom prebrskala http://www.idealo.de, kako je s priključki...:)))))) Aja, je pa siv, ne rdeč (da mi ne bo katera odprla glave, če se bo samo zaradi tega peljala v Trst)... lp, proxima
26. feb 2009 10:30
Bravo Proxy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lidka [sonce]
1. apr 2009 17:52
Mene pa zanimajo priključki. Tudi sama sem od moža dobila mum 8. In sicer osnovo, pa mešalmi vrč MUZ8MX2, mesoreznico z adapterjem MUZ8FA1 in nastavek za brizgano pecivo MUZ8SV1. Sedaj me zanimata še večnamenski sekljalnik inpretočni rezalnik. Ker ne vem če je smiselno kupovati oboje, vas sprašujem, če ima kdo to že doma, katera reč je bolj uporabna? Pa še zanima me, če z nastavkom za strganje oreščkov, lahko zmelješ orehe, lešnike in podobno, tako fino, da jih lahko uporabiš za potico? rdeca jagoda
5. apr 2009 15:58
Loni je napisal/a: |
Muca, ni treba nič okuževanja, sem si ga že zama ogledala. Sa veste, vpliv Jamieja Oliverja. Pa tako luštne barve, samo imajo pa švoh mašine, Kenwoodove sem tudi naštudirala. Ampak je zmagal Bosch, ker se da dokupiti največ nastavkov, Loni Makaroni [rozica] |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Koruzna pogača, obogatena s kefirjem
Zdrobovi ocvrtki s pomakami