Kam naj z hrano?

ovcka  

član od: 30.8.2005

sporočila: 66

28. dec 2007 13:37

Midva greva v nabavo dvakrat na mesec. Nakupiva v glavnem špecerijo in če je potrebno še kakšno stvar. Imam namreč navado, da imam stvari na zalogo. Kruh pečem sama, če je pa nujno potrebno pa za kakšno stvar skočim tudi v trgovino, ki jo imam zelo blizu. Čeprav po pravici povedano z vedno večjim odporom hodim v trgovine. Še za kakšno obleko, ki jo rabim mi je kar muka. ovcka

veverica  

član od: 12.11.2001

sporočila: 1038

28. dec 2007 13:46

Pri nas pa kdaj pa kdaj najboljšega soseda kar na dom pokličemo , ker zelo neradi hodimo v gnečo! veverica

Pesnica  

član od: 11.1.2006

sporočila: 259

29. dec 2007 21:54

Tudi pri nas hrana med prazniki ostaja. Ne vem zakaj, ampak prej me vedno skrbi, da je bo zmanjkalo, čeprav je še nikoli ni. Zato vedno pripravim malo več, sploh če imamo obiske. Ne samo za novoletne praznike, tudi sicer med letom. Vedno gledam, da uporabim sveže sestavine, zato ostanke potem lahko zamrznem. V vsakdanji naglici sem potem zelo vesela kakšnega zrezka ali kosa pečenke, ki ju odtajam in mi pospešita pripravo kosila. Ostanke narezka porabim za pizzo ali kakšno omleto. Ostanki kruha gredo v polpete, kakor tudi ostanki kuhanega in pečenega mesa. Tudi polpete lahko zamrznem. Sploh moram reči, da je zamrzovalna skrinja moja velika prijateljica. Že otroci me hecajo, kadar ni časa za kuho, da bo danes kosilo "halo-skrinja". Pesnica

marelica  

član od: 27.8.2005

sporočila: 1398

30. dec 2007 16:59

Za ostanke kruha je odličen kruhov narastek (recepti so v bazi) s paradižnikovo omako in solato.

marelica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti