12. jan 2008 14:06
Upravičeno sem lahko užaljen edino jaz, kar tudi SEM. S tem, ko ste zaklenile temo, ste mi odvzele pravico in priložnost, da najdem sebi sorodno dušico. Se je kdo vprašal, zakaj je "Tejakit" predlagala naj se zaklene. Ne morem se znebiti občutka, da se boji konkurence in me hoče samo zase. Tumpika, zate vem, zakaj pogrešaš "Ženitovanjski oglas". Ti bi se samo hecala in @ guncala. Da pa bo radovednost potešena. Ja,s tumpiko se poznava. Sva virtualna znanca iz urgence (prs. ne zameri, bi se slej, ko prej razvedelo). Vračam rokavico Iščem samsko dekle med 28 in 36 leti. Ona : dobra gospodinja in kuharica, zaposlena, izobražena(vsaj VI.st.), avto, nekadilka, atraktivnega in seksipilnega videza, z bujnim oprs..., rdečelasa, visoka med 175 in 185cm, športnica, nežna, romantična, ljubi naravo in ples. Zaželjeno lastno stanovanje, ni pa pogoj. Otroci niso ovira (samo, ne s celim tropom). Jaz : vse zgoraj opisane lastnosti. Imam alergijo na živalsko dlako. Tako, da ... ! Javite se deklice, katera izpolnjujete kriterije. Ostale, obvoz P.s.: to ni noben štos