6. jan 2008 20:53
Hribovc, tudi nam včasih kakšna stvar ne diši preveč, potem pa vas posnemamo. pikica82
6. jan 2008 20:53
Hribovc, tudi nam včasih kakšna stvar ne diši preveč, potem pa vas posnemamo. pikica82
6. jan 2008 21:11
Ja, potem pa tihih 10 minut, en pušeljc, lep pogled, sladica pa sama pride, kajne Lp Hribovc
11. jan 2008 19:08
Glihzaj sn spekla jafa biskvit. Pride keri probat, če je dober? tumpika ma vas rada
11. jan 2008 19:23
Mislim in vem, da je bla tema "Ženitovanjski oglas" brez veze zaklenjena. Ku pa ne razumete hecof! Čista nič ni blo žaljivega. Če bi vedeli, kdo to piše, bi razumeli štos. Tak pa ... tumpika ma vas rada
11. jan 2008 20:50
Pa povej.............potem bomo štos morda razumeli. Nekdo, ki bere, pa je seveda lahko upravičeno užaljen, ker se vidi v napisanem (oz. razume, kot, da piše o skupini, ki ji pripada).
vica je vržena.
rimljanka
12. jan 2008 12:40
Ja, a ne boste nič povedal, kako zdej zadeve potekajo...kdo s kom in zakaj ne Če je hribovca ta prava v roke dobila, ziher kje nadomešča pomivalni stroj ...vsako železo se da ukrivit, pa da se en dedc nebi . Un seljo (Mali varaš) je pa itak preveč priden, že en mesec 5 m2 zajčnika pokriva ...predno takšnem brzincu dopoveš, kaj bi...pride menopavza Ognjič
12. jan 2008 12:59
Ognjic, jaz tisto zelezo krivim pa krivim, pa je se vedno ravno kot dila. Mogoce je pa ravno v tem ves car, kdo bi vedel... slepakura
12. jan 2008 12:59
Ognjič, 1:0 zate Drugače pa pri meni nič novega. Lp Hribovc
12. jan 2008 13:29
slepakura: počasi se v raj gre (pravi ena moja prijateljica) .
hribovc, ti se pa men nikar ne dobrikaj, ker: ne znam kuhat, sovražim peglezen, ne znam sladkarij pečt, ne pospravljam rada , tud, če ima kdo voljo me to vse naučit, povem, da "loše pamtim, brzo zaboravim" in ni vredno truda ...tak, da...kakšne druge vrline te pa najbrž ne zanimajo
Bom druge vrline kar naštela: kakšen pelinkovc al pa tavžentrože na tešče (za razkužilo, seveda), uživanje v zapravljanju (seveda ne iz mojega prštofelna), kakšen 6-pack pivička na dan (sem imela komplekse zaradi majhnih..., rezultat je lepo viden in drži vse, kar poje Šifrer v tisti svoji pesmici)...ja, to je vse, česar se trenutno spomnim
Ognjič Sporočilo je spremenil(a) Ognjič dne 12. jan 2008 13:37:15
12. jan 2008 13:57
Ognjič je napisal/a: |
Ja, a ne boste nič povedal, kako zdej zadeve potekajo...kdo s kom in zakaj ne Če je hribovca ta prava v roke dobila, ziher kje nadomešča pomivalni stroj [grin]...vsako železo se da ukrivit, pa da se en dedc nebi [jezik]. Un seljo (Mali varaš) je pa itak preveč priden, že en mesec 5 m2 zajčnika pokriva [joj][opa][klepetulja][cccc][bah]...predno takšnem brzincu dopoveš, kaj bi...pride menopavza [jezik][srecen][:P] Ognjič [vrtnica] |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčne kremšnite
Tajski rdeči curry