30. dec 2007 15:04
kdo pa je rekel, da kaj iščem
pa še nekaj, ni policaj
Loni Makaroni
30. dec 2007 15:04
kdo pa je rekel, da kaj iščem
pa še nekaj, ni policaj
Loni Makaroni
30. dec 2007 15:09
Oooo Loni, kaj si pa tako skrivnostna? Peugeot in Anamarija, absolutno nimata prav. Pri nas čist nič ne fali, pa čeprav sva toliko časa poročena kolikor časa se poznava. Pa da ne bom skrenila s teme, Krokodilček, jaz sem za. Bom 14 dni pekla, vsak dan če bo treba. še ponoč, sam da koga osrečmo. lp Vesna
30. dec 2007 15:16
A nisi ti tist hribovc s kupida morti? Lidica lidica
30. dec 2007 15:27
Reca je napisal/a: |
Peugeot in Anamarija, absolutno nimata prav. Pri nas čist nič ne fali, pa čeprav sva toliko časa poročena kolikor časa se poznava. |
30. dec 2007 15:58
Jaz pa imam eno dobro idejo, kaj ko bi hribovc in Peugeot tudi prilepila sliko sem gor, pol pa pomagamo puncam pri izboru, jaz razumem kako je težko, če se ne moreš odločiti ali, ali
Počasi in sigurno se daleč pride
Anamarija
30. dec 2007 16:02
Anamarija, meni se zdita pa tako fejst poba, da jih nebi po sliki sodila ampak po srčku. lp Vesna
30. dec 2007 16:46
Jah, medve že lahko tako misliva, vendar mladina mislim, da drugače razmišlja. Anamarija
30. dec 2007 16:53
Pa saj nisva tolk stare. Se bosta fanta ustrašla in bosta mislila, da smo same stare dečve tukaj gor. Evo, čim si sliko omenila, pa je Peugeot zginil, Hribovca pa že cel dan ni. Pa čudno se mi zdi, da je še Loni zginla. Mendaja ga kje ne cukata in se nam smejeta. lp Vesna
30. dec 2007 17:00
Nič nisem zginil samo res sovražim ženske ki takoj gledajo na zunanjo podobo,kaj nosmo v srcu pa nobene ne briga nisem maneken,nisem Quasimodo,sem le povprečen človek Peugeot
30. dec 2007 17:03
A ne vidiš da te branim? Srček mora bit taprav!!!!Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Šahovnica
Metuljčki s špinačo in paradižnikovo omako