29. dec 2007 20:43
Če bo cuker se zna zgodit, da bomo potem še ženske tja hodile. lp Vesna
29. dec 2007 20:43
Če bo cuker se zna zgodit, da bomo potem še ženske tja hodile. lp Vesna
29. dec 2007 21:10
Berem, berem, pa se čudim.
Tipson, ki se kliče Poizkuševalec, ima apetit in bi rad tisto dobro, s čemer se hvalimo, pojedel. Pa poplaknil, menda že.
Pa nekako se mi ne zdi, da bi se ded ženil, ali kaj podobnega. On bi samo dobro papal, kar je odlična reklama za KulSlo.
PS Se kdo spomni, kaj se je zgodilo s Kraljevimi poskuševalcem Po moje so ga skrajšali za glavo, ko je navalil na tiste mesnine.....
Hribovc, pazi se, te lahko požrešnost drago stane !
F r i n a
29. dec 2007 22:07
Frina kaj pa ti misliš o tem, da mora bit samska in do 33, ali me ki smo malo starejše ne znamo dobro kuhat? lp Vesna
29. dec 2007 22:57
Reca je napisal/a: |
Frina kaj pa ti misliš o tem, da mora bit samska in do 33, ali me ki smo malo starejše ne znamo dobro kuhat? lp Vesna |
29. dec 2007 23:06
Reca je napisal/a: |
Frina kaj pa ti misliš o tem, da mora bit samska in do 33, ali me ki smo malo starejše ne znamo dobro kuhat? lp Vesna |
Najbrž je tip plašen, pa se boji, da bi kak samec napačno razumel njegovo pripravljenost za prizkušanje. Zato mora biti samska. Leta. Mhm.... Ve, da one nad 33 znajo kuhat, zdaj prevreja za tiste izpod.
Sem pa prepričana, da bi po dobrem obedu niti z očesom trenil, čeprav bi bila izvedba z 33+.
Pravzaprav je sreča, da ne pričakuje, da bi bila blond. Potem bi razmišljala, da je verjetno policaj.
F r i n a
29. dec 2007 23:44
Frina, te bo jade jagala, če boš policaje zafrkavala:) Veri
30. dec 2007 6:12
meni je pomemben samo en policaj, on pa ne išče , ker je že našel. jade
30. dec 2007 10:57
Pojma nimam, zakaj Jade povezujete s policaji. ZAto, ker peče Policijsko torto ? () F r i n a
30. dec 2007 11:06
Pa kolikor vem, je blond????? Atina
30. dec 2007 12:18
Tudi svetla izjema se najde. lp VesnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo