Bratislava

teacher  

član od: 16.10.2007

sporočila: 68

19. dec 2007 10:09

Še moj komentar. Na silvestrovanju v Bratislavi sem bila pred štirimi leti preko agencije, pa ne bi šla več. Ok, saj za enkrat je v redu, samo, da bi pa to prakticiral vsako leto, pa postane dolgočasno. Silvestrovanje smo imeli organizirano v enem najetem prostoru, ki je zgledal kot skladišče. Ogled mesta je bil organiziran, samo je bil tak mraz, da smo komaj čakali, da smo šli na toplo. Se popolnoma strinjam s tem, kar ste ostale napisale. Ker pa imaž že plačano, ti priporočam res toplo obutev, pa obleko. Boš pa verjetno imela občutek, da si v Sloveniji, ker bo tam toliko Slovencev. Pa še ena stvar. 1. januarja večina restavracij(izjema so kitajske) ne obratuje, zato se za tisti dan opremite s hrano ali pa boste imeli organizirano kosilo. Drugače je pa vse odvisno od družbe, ki gre s teboj. teacher

aprila  

član od: 20.11.2006

sporočila: 19

19. dec 2007 11:37

Iversonka, lahko si popolnoma brez skrbi - če greš z agencijo (vseeno katero, tudi študentsko), bo na avtobusu vodič, ki bo povedal vse, kar morate vedet, želite vedet - kaj pogledat, kaj kupit, kje kupit, kje in kaj jesti ... Za vse to s(m)o plačani in veseli, če lahko pomagamo. Poleg tega je vedno ponujena tudi fakultativa - krajši, poldnevni izleti, na bližnje gradove (če so kje v bližini ali samem mestu), kakšna točka s področja etnologije, zagotovo degustacija lokalne hrane. Sicer je pa vsako mesto lahko lepo v vsakem letnem času - pravzaprav je ravno to zanimivo opazovat, če je možnost večkrat it - te razlike, vzdušje ... Če bi vedno čakali na vsaj 20 stopinj Celzija, pa sonček - nekaj mesecev še iz stanovanja ne bi stopili. Vreme pomaga pri doživetjih - prisili nas, da si poiščemo kakšen muzej, lokal ... da se pogrejemo, sicer mogoče tega sploh ne bi doživeli, ker bi hodili samo mimo izložb gor in dol. Kakorkoli, dobro si izbrala, ne glede na faktor, ki je odločal. Nazaj lahko prideš polna vtisov o deželi, ki je zanimiva, če pokukaš pod površje in pozabiš na predsodke, ki so običajno prisotni. Uživaj na potovanju, pa tudi vsi drugi, ki se kamorkoli odpravljate v teh dneh. aprila PS. Dva dni nazaj sem izvedela, da vodim letos za novo leto Prago in ne Bratislave, kot je bilo napovedano :)

iversonka  

član od: 3.7.2006

sporočila: 163

19. dec 2007 15:44

hehe ja grem že u petek v lj v shopping si kupit eno res ZIMSKO jakno ( za -20) pa tople škornce:) hehe iversonka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti