11. maj 2009 10:15
Ojej, no..., rožo si popravi, da boš lepi, kot ta od našega slikarja Bojana Ognjič
11. maj 2009 10:15
Ojej, no..., rožo si popravi, da boš lepi, kot ta od našega slikarja Bojana Ognjič
11. maj 2009 10:35
kuharamater je napisal/a: |
Ja kaj se usajate, drage pitke..... kuharamater |
Ti tole žališ, kaj????
In pusti ostalim njihova mnenja, če je tvoja sodb o odajaji kot pač je, nilkjer ne piše, da mora biti od vseh enaka.
rimljanka - zasebno mnenje
11. maj 2009 11:56
rimljanka je napisal/a: | ||
Ti tole žališ, kaj???? In pusti ostalim njihova mnenja, če je tvoja sodb o odajaji kot pač je, nilkjer ne piše, da mora biti od vseh enaka. [nagelj] rimljanka - zasebno mnenje |
11. maj 2009 12:40
Kolega amater, ne vem zakaj, ampa imam vtis, da bi se srašno rad malo prepiral pa se očitno nimaš s kom in evo, pejmo mal na Kulinariko tam je kot nalašč za en fajt. No če se motim,se ti opravičujem nikakor pa ne morem mimo tvojih "pitk". No, to pa je malo žaljivo za ženski del kulinaričnega občestva na tem forumu čeprav ne vem natančno, kaj naj bi "pitka" pomenila. Predvidevam, da je ta beseda v tvojem besednjaku sinonim za perjad in če to je, potem nesramno namiguješ na neko splošno znano dogmo. Če je temu tako ti dam dobronameren nasvet, da se najinim kolegicam čim prej in iz srca opravičiš ter se pri tem zgovoriš na vpliv npr. luninih žarkov na tvoj nenaden in nič kaj prijateljski izbruh. Ker kolega amater, žalimo se pa na kulinariki ali pa kjer koli v civilizirani družbi pač ne. LP hedonist
11. maj 2009 12:40
ne, ne rabimo tvoje hvale, ampak zavedaj se, da smo tu sami POZITIVCI. _kekec_
11. maj 2009 12:43
kuharamater je napisal/a: |
Ja kaj se usajate, drage pitke..... kuharamater |
Tole je žalitev, te opozarjam, če prej nisi hotel dojeti, pa še uradno.
rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije
11. maj 2009 13:00
Kar uživajte v svojem POZITIVIZMU... užaljenci (pardon, užaljenke). Očitno svojega mnenja, če je drugačno od vašega, ne smeš imeti. Lepa druščina.......Kaj hočete, vpliv luninih žarkov, ha, ha, ha... Uradnost, rimljanka, pa si kar nekam zatakni (za uho, da me ne boš obsojala...) in opozorilo tudi...pha! prihrani to za tvoje otroke!! kuharamater
11. maj 2009 13:02
hedonist je napisal/a: |
Kolega amater, ne vem zakaj, ampa imam vtis, da bi se srašno rad malo prepiral pa se očitno nimaš s kom in evo, pejmo mal na Kulinariko tam je kot nalašč za en fajt. No če se motim,se ti opravičujem hedonist |
11. maj 2009 13:25
Mislim, da se zaradi tu napisanih mnenj nihče ne trese, če so napisana na berljiv in razumljiv način. Sicer pa, če mene vprašaš (ali pa tudi ne), mislim, da cellnet ne potrebuje advokata, še posebej tako slabega kot si ti.
Moje skromno mnenje, tresenje ob branju nezaželeno.
In še nekaj - od moderatorja foruma se pričakuje neka stopnja uradnosti.
In še nekaj, tukaj pišemo vsi svoja mnenja, ne glede na spol, poklic in staž na forumu.
Loni Makaroni
11. maj 2009 14:01
"Sicer pa, če mene vprašaš (ali pa tudi ne), mislim, da cellnet ne potrebuje advokata, še posebej tako slabega kot si ti." RE: Hvala :::))))) vedno je lepo slišati konstruktivna mnenja... "In še nekaj, tukaj pišemo vsi svoja mnenja, ne glede na spol, poklic in staž na forumu." Loni Makaroni RE: In samo to sem jaz naredil..... torej, kje je problem? kuharamaterKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zelenjavna zloženka
Kitajski rezanci s piščancem