13. mar 2009 10:59
uh... se opravicujem, ce sem koga zalil... ce koga, sem sicer kritiziral RTV...
damjan, je cisto simpaticen fant. se vedno se mi zdi, da prevec packa (to isto je zasediti tudi v kaksnem drugem komentarju)... zanto je seveda prevsem kriv RTV, ker je odaja malodane amaterska (cemur ni razlog kuhar, ki je cisto simpaticen in tudi njegovi recepti na koncu koncev niso ravno slabi in najbrz fantu, ki najbrz poleg kuhanja na rtv pocne v zivljenju se kaj, ni ravno lahko pripravit receptov, pa vodit odajo, pa verjetno tudi kupi sestavine, pa cel dan snemanja...)... TV je vizalni medij in tako se oddajo tudi pripravi. kakor tudi doma pomosno zlozim hrano na kroznik, da je videti cimlepse. jemo tudi z ocmi... predvsem mi je bil star koncept oddaje veliko bolj smiselen, kot je zdaj. ta je zelo povprecen, ce ne celo nevereden institucije z letnim proracunon 127 milijonov evrov tudi nasege denarja...
o debelosti se strinjam, da je to osebna stvar posameznika, vendar s tem, ko imas oddajo na rtv postanes javna oseba in taka podvrzena tudi kritiki javnosti in na drugi stran vzornik. javna televizija pa skrbi za javno dobro in debelenje slovencev nikakor ni v javnem interesu, ali se mogoce motim? ;) in seveda kuharju ni potrebo biti maneken, ker se to od kuharja tudi ne pricakuje, je pa lepo, ce poleg dobre hrane skrbi tudi za svoje zdravje, ker potem vemo, da skrbi tudi za nase zdravje... ce naprimer omenim vsaj dva tudi televizijska kuharja, ki sta poskrbla za svoje zdravje in posledicno nekaj kg manj, pa se vnovcila to znanje s kuharskimi knjigami: to sta gordon ramsay, ki zaradi tega, ker zdravo je, ni izgubil nobene michelinke in antony worrall thompson, ki je to pocel celo v nekaksnem reality showu... pa ne pravim, da bi moral damijan poceti isto!
cellnet