9. feb 2009 16:19
@proxima, nisem, hvala za namig. @Anamarija, roke blazno rada pomakam v losjone in kreme, v čistila in moko pa ne. Ker me je že odkar vem zase, precej stvari skominalo. Baje (jaz se tega ne spomnim) se tudi nisem igrala s plastelinom, glino....skratka, kjerkoli se je kaj pacalo, se tega nisem udeležila, če se je kaj "rilo" po zemlji, sem šla takisto v drugo smer. In sem se pač naučila delati testo z rokavicami. Če nič drugega, z rokavicami ne moreš narediti zanič testa (ker tisto, ki bi imelo premalo moke, bi se obupno prijemalo na lateks). Drugače sem bila tudi sama do pred nekaj let "bolj" tolerantna. Potem sem bila pa enkrat na obisku, kjer je gostiteljica ugotavljala, kako ji je priprava večerje fino okrušila lak za nohte, pa tako drag da je bil lak in da je pisalo gor, da se nič ne kruši (in to je rekla po tem, ko smo hrano, začinjeno z laquequiresist ravnokar pojedli.....in sem si rekla, da se raje zastrupljam s svojim lakom kot kakšnim "tujim" Pa tudi z rokavicami združujem kuhanje z urejenimi rokami in če nič drugega ne, pri meni so lahko vsi brez skrbi, da ne bodo pojedli kakega mojega nohta in gor še nekaj laka - drugje pa to ravno ni zanesljivo. Vendelina jr.