6. feb 2009 1:16
Jamie, Nigele imena katera izredno spoštujem, kot vse ostale kuharje in kuharce, ki se uspešno izražajo za štedilnikom!!!! Jamie, nigele, Damjan(jaz) in vsi ostali profesionalni kuharji na tv ekranih sporočajo svojo mentaliteto kuhanja. Osebno sem vesel da je vse več takih ljudi, ki razvijajo svetovno kulinariko preko malih tv ekranov. Dokazujejo svoj močen, zanimiv smisel za sporočat, pa čeprav vsak svoj,... in verjemite vsak pogled na kulinariko je pravi, ker v kulinariki ni vec pravih pravil(in tega si nisem jaz izmislis). Lahko bi 2000 let gostinci prodajali Chateaubriand, Omleto presenečanja,Jastog bellevue in mnogo prežvečenih receptov. Vsak od nas je na tem svetu z določenim razlogom. Verjamem da je vsaka taka oseba katera sporoča prek tv ekrana izredno pozitivno usmerjena, želi le gledalcu in gledalki razširit pogled na kulinariko, ponuditi možnost priprave bolj zdrave, inovativne, dosedaj neznan način priprave jedi,...itd. p.s.:Paprika dozori ali ne? Vsi mi medijski kuharji imamo z celotno ekipo jasen cilj. prenašati kulinarično znanje, željo po vrnitvi pristne stare domače kuhinje v vsako hišo in preprečiti industrijskega prehranjevanja. Pravi kulinarični privrženci že vejo pravi način do ključa do uspeha.(poskusiti in se prepričati) lp, Damjan p.p.s.: Pozdravljam vse oboževalce in oboževalke kuharske oddaje. zahvaljujem se vsem soizvajalcev te uspešne oddaje, ker brez njih nebi bilo tako dobre slovenske kulinarične oddaje. Sporočam jim da v vsaki osebi je nekaj pozitivnega in okusnega le najti je treba::::::::)))))))) lepo se mejte in se smejte lp, damjan kuhar damjan