9. feb 2009 10:39
Včeraj gledala Nigello in kar se mene tiče, prvič, zadnjič in nikoli več (če bom pri polni zavesti, če me kdo drogira ali prisili, je druga reč) in to iz naslednjih razlogov: - na začetku je prijela steklene posodice (solatne, desertne, whatever) na notranji strani, jih odnesla k mizi in dodajala h krožnikom in pri tem se ni niti potrudila, da bi tiste steklene posodice obrisala s krpo (mene motijo vidni prstni odtisi na steklu) - kuhinja je obupno nastlana in neke lopate in noži so vsepovsod in nastlano je še po policah in en odprt tetrapak na vrhu hladilnika - mislim, pa to je tako, kot pri ežoju - ženska ima dolge lase in med pripravo hrane si tistih las v nič ne spne; tako da ostaja odprto tveganje, da bo kak las padel v jed (že tako se to lahko zgodi). Plus, si raje ne predstavljam, če si ženska medtem, ko je niso snemali, kaj popravlja lase in za ušesa (dolgolaske to često počno), - in mešanje solate z rokami brez zaščitnih rokavic mi je totalno neapetitlih. Tudi bližnji posnetki prstov v solati, tako, da si lahko ogledam še to, kaj se je od hrane znašlo za nohit in potem za detajl še kak prstan, kupljen na Carnaby streetu - ne, hvala. Zahvaljujoč Nigelli sem preskočila včerajšnji popoldanski desert. Tudi minjoni se mi malo gravžajo in naprstniki tudi....in dokler ne bom resnično lačna, bom raje kar na tekoči hrani. Tiste slike prstkov v solati so še preveč žive.... Vendelina jr.