3. jan 2009 18:11
Pomoč, lepo prosim. Iščem recept za polnjenega piščanca z maso iz pečenic. Hvala. P.s. Danes našla v forumu in tudi naredila - zelo dobro. Sporočilo je spremenil(a) Kristalka dne 04. jan 2009 16:30:27
3. jan 2009 18:11
Pomoč, lepo prosim. Iščem recept za polnjenega piščanca z maso iz pečenic. Hvala. P.s. Danes našla v forumu in tudi naredila - zelo dobro. Sporočilo je spremenil(a) Kristalka dne 04. jan 2009 16:30:27
6. jan 2009 10:17
Pozdravljeni, ponovno prosim za pomoč. Iščem kakšen recept za kruhov narastek, vendar sladek. Si predstavljam kakšno kombinacijo s skuto, jabolki??? Hvala. Pozdravček, deanna
7. jan 2009 9:01
hvala za pomoč, sem včeraj kar sama malo čarala v stilu žemlje, jajca, mleko , skuta, cimet, jabolka in .... rezultat: danes ni ničesar več. pozdravček, deanna
9. jan 2009 10:33
Mi lahko kdo pomaga, iščem eno temo v forumih, pa ne najdem. Govora je bilo o muziki - kaj poslušamo, al nekaj takega. Vem da sta mamamia in Vendelina natrosila en kup super linkov, pa ostale tudi... Prosim.
strippy
9. jan 2009 10:44
Yes, lepa hvala. lp
strippy
9. jan 2009 18:02
Mi lahko pomagate najti recept od mafinov z marsmalowsi.Ne vem ,če je recept od Katke lopatke,slika definitivno je. renata69 http://renata69.moj-album.com/
9. jan 2009 19:36
Hm, ne najdem... Imaš še kakšen konkreten podatek?
Kje si jih pa videla?
strippyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami
Moj domači kruh