17. dec 2008 16:40
Ja MM, to je to, hvala. Sem namreč pripravo kupila in zdaj bi rada preverila vaša mnenja o tem. Malo pozno kajne? daga
17. dec 2008 16:40
Ja MM, to je to, hvala. Sem namreč pripravo kupila in zdaj bi rada preverila vaša mnenja o tem. Malo pozno kajne? daga
22. dec 2008 10:17
Pozdravljene, prosim za pomoč, iščem namreč recept , imena ne vem, vglavnem piščančje meso + biftek(če se prav spomnim biftek in malo kisle smetane) + testo; se kdo spomni? Hvala. Pozdravček, deanna
22. dec 2008 11:16
Zdravo, prosim za pomoč-ne najdem teme kjer je bilo govora kje v Lj se lahko kupijo kozarčki za marmelado, pa da niso okrogli. Hvala vsem za pomoč in info. lp, Jagodas. jagodas
22. dec 2008 14:57
deanna je napisal/a: |
Pozdravljene, prosim za pomoč, iščem namreč recept , imena ne vem, vglavnem piščančje meso + biftek(če se prav spomnim biftek in malo kisle smetane) + testo; se kdo spomni? Hvala. Pozdravček, deanna |
23. dec 2008 7:26
Rebecca hvala. Verjetno res velja, da kdor išče, ta najde. Namreč na forumu predbožična večerja je recept mamemia o puranjih ( sorry , ne piščančjih ) zrezkih z biftekom v listnatem testu. Mislim, da bo to del naše božične večerje. Vseeno hvala. Pozdravček, deanna
1. jan 2009 16:48
Najprej SREČNO 2009 !!! Enkrat je ena članica omenila link, s katerim ,,potegneš dol,, glasbo na YOU TUBE.....zdaj pa ne najdem...na pomoč !! Lp tejka77 Sporočilo je spremenil(a) tejka77 dne 01. jan 2009 16:48:41
2. jan 2009 22:32
Majamarko, najlepša ti hvala !! Lp tejka77
3. jan 2009 6:49
Kupujem vgradni štedilnik in indukcijsko ploščo. Vem, da je bilo že kar nekaj debate, pa je ne najdem. Prosim za pomoč pri izkanju teme in izkušnje z elektroluxom ali boschem. Hvala in lep dan! ursula-ceKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pad Thai s piščancem
Klasična pizza