18. okt 2009 21:07
Na žalost ne, NeoX.
Blanchy
18. okt 2009 21:07
Na žalost ne, NeoX.
Blanchy
18. okt 2009 23:14
Vse teme o šipku so bile prave, hvala še 1x. lp Vesna
21. okt 2009 9:25
Zdaj pa jaz prosim za pomoč. Nekoč sem na tem forumu zasledila, da je nek član spraševal, s čim naj nadomesti neko sestavino, potem pa je neka druga članica napisala, da se vedno ravna po neki spletni strani in je tudi prilepila link. Na internetu sem sicer našla kar nekaj spletnih strani, kjer piše, s čim lahko nadomestimo sestavine, ampak nobeden ni pravi. Mi lahko kdo pomaga? Hvala! ˇ^~ˇ^~ˇ^ˇ~˘˘^^
21. okt 2009 12:22
poglej ce je tole prava stran: http://www.foodsubs.com/ LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"
21. okt 2009 15:40
prosim, če mi pomaga kdo najti temo kjer je bilo natančno opisano kako se izmeriti in določiti pravo velikost nedrčka. Hvala vam in lep dan vam želim kleo
21. okt 2009 16:08
pozdravljene-i, prosila bi za pomoč,kajti rada bi si ogledala samo recepte za piškote(saj veste veseli prazniki se bližajo in bi si rada počasi naredila spisek). hvala balonka
21. okt 2009 16:27
gogad je napisal/a: |
To sem našla ,če ti bo kaj v pomoč lp goga |
22. okt 2009 12:01
Mislim da za ogled samo piškotov,bi morala imeti plus paket.Probaj pri iskanju,kaj ti bo ven vrglo.
lp goga
22. okt 2009 12:28
Kaj se danes dogaja s "klepetalnico". Meni celo dopoldne ne odpre?!?
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jernejeva sadna torta s smetano
Orehova rolada