14. jan 2008 9:08
klavdijaB je napisal/a: |
naj me bo sram, ker ne vem kje je Havana? sicer pa, jaz sem vedno za. klavdija |
14. jan 2008 9:08
klavdijaB je napisal/a: |
naj me bo sram, ker ne vem kje je Havana? sicer pa, jaz sem vedno za. klavdija |
14. jan 2008 9:13
Drage "dečve", tokrat pridem tudi jaz, će me sprejmete. Bom verjetno najstarejša. Se že veselim! LP! ovčka
14. jan 2008 11:25
jaz pa vem kje je havana in bom z veseljem prišla. prvič nisem žal mogla priti. pozdrav m.schafe m.schafe
14. jan 2008 13:33
Če sta že dve, ki sta ta teden popoldan v službi, bi pa mogoče naslednji teden v petek. Jaz pridem v vsakem primeru. Saša
14. jan 2008 22:59
Berem in berem a točnega datuma še nisem zasledila--pa saj ni problema ,le glejte da jih lahko čim več pride! Lep pozdrav šentjanževka
14. jan 2008 23:34
Bejbe, popoldne se je rodila moja prva vnukinja. Pridem kadarkoli, le ta teden ne morem, ker delam popoldne. S KlavdijoB, Nano in še katero someščanko se pa lahko skupaj peljemo. seherezada
15. jan 2008 7:58
čestitke babici. potem postavimo datum - naslednji petek. Oz., če ima katera boljšo idejo. Tudi skupni prevoz je dobra ideja. Najprej mora biti fiksen datum, da se potem pomenimo še ostale malenkosti. klavdija
15. jan 2008 8:37
seherezada, torej naslednji petek že imaš sliko svoje vnukinje, da jo vključimo v kulinariko. m.schafe
15. jan 2008 9:27
Čestitke seherezada.Pa fajn jo zapij! Saša
15. jan 2008 10:23
Hvala za čestitke. Za naslednji petek z moje strani velja. m.schafe, sliko pa že imam. Pa ne le ene. seherezadaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mini čokoladni hlebčki
Kitajski kruh