![](/grafika6/ikona-avatar-prazen.png)
15. dec 2007 19:34
rimljanka je napisal/a: |
Punce [ploskanje]![]() ![]() ![]() |
15. dec 2007 19:34
rimljanka je napisal/a: |
Punce [ploskanje]![]() ![]() ![]() |
15. dec 2007 20:59
opravičujem se močno,bila sem na šihtu,upam drugič.Lepo vas je bilo videt pri karmen na kavi,upam da bom lahko naslednjič prišla!! senka
15. dec 2007 21:29
Ampak, jaz sem že vidla tisto članico skrajno desno s temno črtasto majco, na kratko postrižena, rdečkaste lase...Kaj si morda bila v Peklu?
Me veseli, da ste se lepo imele.
Anamarija
16. dec 2007 0:04
senka je napisal/a: |
opravičujem se močno,bila sem na šihtu,upam drugič.Lepo vas je bilo videt pri karmen na kavi,upam da bom lahko naslednjič prišla!! senka |
17. dec 2007 8:08
anamarija, mene misliš. na srečanju kulslo sem bila tokrat prvič, razen če si me srečala kje drugje. klavdijaB
14. jan 2008 3:37
Korošice ali bo kava v havani ali so nas prazniki polenili šentjanževka
14. jan 2008 8:40
naj me bo sram, ker ne vem kje je Havana? sicer pa, jaz sem vedno za. klavdija
14. jan 2008 8:52
jaz sem spet na šihtu popoldan,upam da se boste imele fajn !!Z veseljem pridem ko utegnem,pa pošljite še kakšno sliko !!lp senka senka
14. jan 2008 8:59
Havana je sredi Ravn, tam kjer je včasih bila trgovina s čevlji Planika - pri bivši Nami.
14. jan 2008 9:07
no, potem pa ni problema. sem bila že noter, samo imena pa res nisem gledala. torej - KDAJ? KlavdijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Galette z zelenjavo
Cvetačna juha s popečenim kruhom